BIVŠI SELEKTOR O PRIJATELJU SINIŠI: Bolest se namerila na jačeg!
Foto: AP/Marco Vasini

SALE NACIONALE

BIVŠI SELEKTOR O PRIJATELJU SINIŠI: Bolest se namerila na jačeg!

Fudbal -

Super podrška Trener košarkaša Virtusa iz Bolonje uveren da će njegov drug i zemljak s klupe fudbalskog kluba pobediti leukemiju

Doskorašnji selektor košarkaške selekcije Srbije Aleksandar Đorđević pred početak nove trenerske avanture s Virtusom iz Bolonje osvrnuo se i na svoje prijateljstvo s kolegom na klupi gradskog fudbalskog kluba - Sinišom Mihajlovićem.

Dva vrhunska asa postala su bliska još za vreme svojih igračkih karijera i taj kontakt održavan je do danas, pa je Đorđević u svom stilu dao prognozu oporavka bolesnog prijatelja.

- On i ja se često čujemo, mi smo drugovi i o svemu pričamo. Siniša je jači od svega i pobediće sigurno! Žao mi je leukemije, najgoreg protivnika je izabrala - rekao je Đorđević.

foto: Dado Đilas

Italijanski mediji izvestili su da Srbin u klinici „Sveta Ursula“ prolazi drugi krug lečenja hemioterapijom. Poslednji meč s Đenovom pratio je preko video-linka i tokom meča i na poluvremenu davao je uputstva svojim pomoćnicima Miroslavu Tanjgi i Emiliju de Leu.

- Pre utakmice smo razgovarali sa šefom. Tražio je da ne ponavljamo greške iz meča s Romom. Bio je zadovoljan tokom igre, iako je tražio pametnija rešenja u završnici akcija. Na kraju je bio i tužan i ljut što smo ispustili dva boda - rekao je De Leo.

Bolonja je bila najbliža golu i pobedi u 78. minutu, kada je Sansone promašio penal.

Orsolini otvoreno

NISMO RAZGOVARALI, IMAO JE GROZNICU

Igrač Bolonje Rikardo Orsolini izjavio je da se pre utakmice igrači nisu čuli sa šefom stručnog štaba.

- Nije se osećao najbolje, imao je neku groznicu, pa je poželeo da sada preskočimo taj razgovor. Pričali smo posle poraza od Rome, tako da smo znali šta traži od nas i koje su mu ideje za pobedu - rekao je Orsolini.

Potvrđeno iz Bolonje

U NEDELJU BEZ MIHE

Iako ekipa igra znatno bolje s Mihajlovićem na klupi, zahtevi lečenja su takvi da, na žalost navijača Bolonje, Srbina sigurno neće biti uz tim još izvesno vreme. Zasad je potvrđeno iz kluba da na Mihajlovića ne računaju za nedeljno gostovanje u Udinama.

Kurir.rs / Dejan Petković

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track