HIT KAZNE REALA IZ MADRIDA: Luka Jović mora na vagu non-stop!
Foto: EPA

NEMA LABAVO

HIT KAZNE REALA IZ MADRIDA: Luka Jović mora na vagu non-stop!

Fudbal -

Pa se ti ugoj „Kraljevski klub“, po nalogu trenera Zinedina Zidana, za svako prekoračenje pravila igrače udara po džepu od 250 do 3.000 evra

Fudbaleri Reala iz Madrida moraju striktno da se drže pravila kluba, inače bivaju žestoko kažnjeni po džepu.

Pravilnik o ponašanju u „kraljevskom klubu“ nedavno je otkriven, a kazne se kreću od 250 do 3.000 evra. Iza njih stoji trener Zinedin Zidan. Svi igrači Reala moraju biti u kampu najmanje 45 minuta ranije.

Mora opravdanje

Kašnjenje od pet minuta kažnjava se sa 200 evra, za 15 minuta ostaju kraći za 500, a svako duže kašnjenje donosi kaznu od 1.000 evra. Ako se neko ne pojavi na treningu bez prethodne najave, biće kažnjen sa 3.000 evra. Strogo je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona. Kad su u svlačionici, na masaži ili u autu, igrači moraju da ugase sve zvukove na telefonu. Kršenje tog pravila kažnjava se sa 250 evra, a oni koji ponove prekršaj biće sankcionisani sa 1.000.

Jednom nedeljno je obavezno i merenje kilaže. Onaj koji to ne uradi, platiće 250 evra.

Papreno

Naime, svaki fudbaler ima propisanu kilažu koju ne sme da pređe, jer u protivnom ostaje kraći za 1.000 evra. U Realu kažu da se ovo posebno odnosi na Brazilce Kazemira i Marsela, Španca Iska, Francuza Benzemu te Srbina Luku Jovića. Odlazak iz Madrida na slobodan dan, a da se ne obavesti trener ili neko u klubu takođe donosi kaznu od 1.000 evra.

foto: Printscreen

Nema zezanja

BATALIO SLATKIŠE I PICE

Srpski fudbaler Luka Jović je, dok je bio mlađi, imao problema s kilažom. Dok je igrao u Crvenoj zvezdi, imao je slatke poroke - obožavao je slatkiše, što je uticalo da bude teži nego što je dozvoljeno. Uživao je u „kinder“ čokoladicama.

- Popravio sam ishranu, ne jedem pice, pljeskavice i slatkiše, ne pijem gazirane sokove - rekao je Jović posle odlaska u inostranstvo.

U Leverkuzen danas (15.30) stiže RB Lajpcig, i čeka nas zanimljiv meč, pošto obe ekipe imaju velike ambicije, a na njihovim mečevima ove sezone para preko tri gola (i kod jednih i kod drugih). Kvota na 3+ je 1,40, a na GG3+ 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Leverkuzen - RB Lajpcig.

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track