TRENER PARTIZANA O ALEKSANDRU TRIFUNOVIĆU Trinkijeri: Sad svi navijamo za Trifu!
Foto: @starsport

LEPO! šef struke crno-belih podržao kolegu iz Igokee

TRENER PARTIZANA O ALEKSANDRU TRIFUNOVIĆU Trinkijeri: Sad svi navijamo za Trifu!

Košarka -

Partizan sezonu u ABA ligi otvara danas gostovanjem klubu u Republici Srpskoj, čiji trener se oporavlja od moždanog udara

Počela je nova sezona u ABA ligi, a u centru pažnje su srpski klubovi Crvene zvezda i Partizan, dve ekipe koje se smatraju najjačim kandidatima za osvajanje regionalnog takmičenja.

Prvi će na teren crno-beli, koji danas (18.00) gostuju Igokei, dok će crveno-beli dan kasnije u Pioniru dočekati Primorsku, koja ih je pre nedelju dana izbacila iz Superkupa u Zagrebu. Trener Partizana Andrea Trinkijeri poželeo je svom kolegi iz Igokee Aleksandru Trifunoviću brz oporavak posle moždanog udara.

- Na prvom mestu, želim brz i potpuni oporavak Trifi. Svi navijamo za njega i nadamo se uspehu. To je prvo i najvažnije - istakao je Trinkijeri i dodao:

- Počinje sezona, pred nama je prvo gostovanje, a u takvim situacijama uvek moramo biti oprezni, koncentrisani i pametni. Igokea će sigurno dati sve od sebe i odigrati jedan fantastičan meč. Stoga verujem da nas očekuje dobra utakmica - rekao je trener Partizana Trinkijeri.

Plejmejker crno-belih Nemanja Gordić je pred duel izjavio da su mečevi protiv Igokee veoma teški.

- Gostovanje u Laktašima je uvek teško, Igokea svake godine ima dobru ekipu koja je u stanju da svakom timu u ligi napravi probleme. Naša obaveza je da budemo maksimalno koncentrisani svih 40 minuta i da odigramo dobro kako u odbrani tako i u napadu - zaključio je Gordić.

Kurir / M. N.

Foto: @starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track