SKANDAL U TIVTU: Zvezdanu Terziću ZABRANJEN ULAZAK u Crnu Goru! Razlog je neverovatan
Foto: Nemanja Nikolić

ŠOK ZA ZVEZDINOG DIREKTORA

SKANDAL U TIVTU: Zvezdanu Terziću ZABRANJEN ULAZAK u Crnu Goru! Razlog je neverovatan

Fudbal -

Generalnom direktoru FK Crvena zvezda zabranjen je ulazak u Crnu Goru!

Kao razlog za takvu odluku crnogorskih vlasti navodi se sumnja da je Terzić podstrekivao fudbalske reprezentativce te zemlje da ne igraju protiv tzv. Kosova!

Terzić se iz Tivta prvim avionom vratio u Beograd.

Problem je nastao početkom juna uoči utakmice kvalifikacija za EURO 2020 između Crne Gore i tzv. Kosova, kada su dvojica fudbalera Crvene zvezde Filip Stojković i Mirko Ivanić odbili da igraju, kao što ni tadašnji selektor "sokolova" Ljubiša Tumbaković nije hteo da vodi ekipu.

Tada je predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević optužio Terzića da je imao direktan uticaj na odluke Stojkovića i Ivanića.

"On je poslednji čovek u Srbiji koji je trebalo to da uradi reprezentaciji Crne Gore i Crnoj Gori", grmeo je Savićević tada na Terzića i dodao:

"Bacio je bombu na fudbal u Crnoj Gori. Mi ćemo te bombe preživeti, ali on je jedan od glavnih aktera cele ove priče. Da li ga je bilo strah od navijača, ili od predmeta koji duži niz godina drže u fioci, predmeta koji nije okončao pred sudom u Srbiji. Strah ili ucena? Ali, treba da se živi i posle ovoga, treba da se dolazi u Crnu Goru, a ja ne znam kako će on imati obraza da se pojavi pred očima ljudi koji su mu ovde pomogli. Dokazao je ono što govore o njemu, da je nikakav čovek".

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track