PARTIZAN MU NE IZLAZI IZ GLAVE: Solskjer, pred meč sa Noričom, ponovo pričao o Grobarima i atmosferi u Beogradu!
Foto: EPA/WALLACE WOON

HIT

PARTIZAN MU NE IZLAZI IZ GLAVE: Solskjer, pred meč sa Noričom, ponovo pričao o Grobarima i atmosferi u Beogradu!

Fudbal -

Menadžer Mančester junajteda Ole guna Solskjer još uvek je pod utiscima od meča iz Beograda gde su ‘crveni đavoli’ odigrali protiv Partizana u Ligi Evrope.

Mančester je slavio i osvojio sva tri boda, ali je bio nadigran, što je posle meča i priznao norveški stručnjak. U najavi meča Premijer lige protiv Noriča, Norvežanin je ponovo pričao o atmosferi u Beogradu, koju očigledno neće skoro zaboraviti i koja je na njega ostavili jak utisak.

Nije imao sreće Partizan protiv Mančester Junajteda u četvrtak, a danas (16.00) na stadion u Humskoj stiže subotički Spartak. Ako se crno-belima vrati bar pola za promašeno protiv slavnog engleskog kluba, biće golova, a kvota na 1&3+ je 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Spartak.

– Kad igramo utakmice Premijer lige ne suočavamo se sa atmosferom kakva je bila u Beogradu. Smatram da je u onakvom ambijentu našim talentima, Brendonu Vilijamsu i Džejmsu Garneru, poraslo samopouzdanje tokom 90 minuta. Posle onoga kako su dobro odigrali pred zastrašujućom publikom u četvrtak ne bi smeli da imaju problema da gostuju bilo gde u Engleskoj – rekao je Solskjer.

Potom je objasnio.

– Publika je bila glasna i neprijateljski raspoložena, ali nijednog trenutka naši momci se nisu uplašili. Sve je to deo odrastanja. Stvarno verujem da smo posle gostovanja u Beogradu dobili dva igrača za Premijer ligu. Nemam nikakvu dilemu da bi trebalo da igraju protiv Noriča danas – zaključio je Solskjer.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track