NISAM PUSTIO GOL! Golman Radnika ZAGRMEO: Neću da budem deo rata večitih rivala i bolesnih izmišljotina! (VIDEO)
Foto: Printskrin

oglasio se

NISAM PUSTIO GOL! Golman Radnika ZAGRMEO: Neću da budem deo rata večitih rivala i bolesnih izmišljotina! (VIDEO)

Fudbal -

Golman Radnika iz Surdulice Ivan Kostić kategorički odbacio je tvrdnje da je namerno dodao loptu El Fardu Benu tokom meča njegovog tima protiv Crvene zvezde!

On je doživeo velike osude na društvenim mrežama.zbog velike greške u finišu prvog poluvremena meča sa crveno-belima, kada je bio direktan krivac za treći gol Zvezde, kao i zbog skrivljenog penala već u 5. minutu posle koga je Zvezda povela golom Pavkova.

"Svi koji me poznaju znaju da sam ispravan 100 odsto. Pa, Karijus je pogrešio u finalu Lige šampiona i niko ga nije optužio da je imao neku nameru. Bespotrebno je i da pričam na tu temu, jer ispada da treba da se branim od nečijih bolesnih komentara i izmišljotina, a neću ni da budem deo nekog rata koji vode Zvezda i Partizan, odnosno njihovi navijači.Meni porodično vaspitanje, moral i vera u Boga ne dozvoljavaju ni da razmišljam o tim prljavim rabotama. A kamoli da budem učesnik ", rekao je Kostić za Večernje novosti.

foto: Starsport©

Golman Radnika je potom objasnio šta se dogodilo.

"Kod prvog gola došlo je do slabe komunikacije sa igračem koji je trebalo da zagradi igrača, zakasnili smo i došlo je do penala. Pala mi je i koncentracija, zato je i usledila greška. Videli ste da sam hteo da dodam, desno, pa levo i na kraju sam pogodio igrača Zvezde" - istakao je Kostić

Kurir sport/Večernje novosti

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track