FIFA JE MAFIJA! Majka Kristijana Ronalda ZAGRMELA: Da je moj sin Španac ili Englez sigurno bi imao više osvojenih Zlatnih lopti! (FOTO)
Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

OSUDE

FIFA JE MAFIJA! Majka Kristijana Ronalda ZAGRMELA: Da je moj sin Španac ili Englez sigurno bi imao više osvojenih Zlatnih lopti! (FOTO)

Fudbal -

Dolores Aveiro, majka Kristijana Ronalda, okarakterisala je FIFA kao glavne krivce zašto njen sin nema više zlatnih lopti u karijeri.

Kada je reč o Međunarodnoj federaciji fudbalskih asocijacija (FIFA), postoji dosta negativnih komentara.

Mnogi tvrde da se tu događaju radnje koje nemaju veze sa fudbalom. Komentari dolaze uglavnom od navijača, ali majka jednog od najboljih fudbalera današnjice je imala šta da poruči predstavnicima svetske kuće fudbala.

Dolores Aveiro, majka Kristijana Ronalda, spominje FIFA kao glavne krivce zašto njen sin nema više zlatnih lopti u karijeri.

Doduše, to je nagrada koju dodeljuje "FranceFootball", dok je FIFA zadužena za nagradu za najboljeg igrača, ali izjava koju je dala za portugalske medije tiče se upravo Zlatnih lopti.

- Da moj sin nije Portugalac sa Madeire, da je recimo, Španac ili Englez sasvim sigurno bi imao više osvojenih Zlatnih lopti. To je mafija! Svejedno, uverena sam da će u januaru sledeće godine, na novom izboru za Zlatnu loptu on biti taj koji će slaviti - rekla je majka u opširnom video-intervjuu.

Podsetimo, Kristijano Ronaldo ima, baš kao i njegov glavni konkurent Lionel Mesi, ukupno pet osvojenih Zlatnih lopti "France Footballa", od kojih je poslednju osvojio 2017. godine.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track