ZVEZDINI BISERI UZVRAĆAJU UDARAC TOTENHEMU: U Londonu primili devet golova, sad idu na pobedu!
Foto: Starsport©

LIGA ŠAMPIONA ZA MLADE

ZVEZDINI BISERI UZVRAĆAJU UDARAC TOTENHEMU: U Londonu primili devet golova, sad idu na pobedu!

Fudbal -

Trener omladinaca fudbalskog kluba Crvena zvezda Slavoljub Đorđević rekao je da će njegova ekipa sutra protiv Totenhema pokazati da je rezultat iz duela iz Londona bio previsok i da to nije realan odnos kvaliteta.

"Dužni smo našim navijačima i fudbalskoj javnosti da pokažemo da je rezultat u Londonu bio previsok i da to nema veze sa realnim odnosom kvaliteta. Oni su za tu utakmicu spustili četiri prvotimca, a mi smo na individualne greške primali golove. Ono što mogu da obećam, to je da će ova deca dati sve od sebe, da pokažu, po ko zna koji put, da su pravi. Bez obzira na to što nemam veliki fond igrača, verujem u sve fudbalere kojima raspolažem i očekujem da ćemo sutra odigrati dobru utakmicu", rekao je Đorđević za sajt kluba.

Zvezdini omladinci će sutra od 16.00 igrati kao domaćini protiv Totenhema u Ligi šampiona za mlade.

Crveno-beli su nedavno u Londonu izgubili rezultatom 9:2.

"Imamo težak raspored, igramo na svaka tri dana. To jeste problem, ali volim da kažem da je u Crvenoj zvezdi najlepše, ali i najteže igrati. Dva puta nedeljno igrate u klubu koji volite, a ako hoćete da budete pravi, onda morate da budete fokusirani i kad ste umorni i kad ste pod pritiskom, jer samo na taj način možete da ostvarite svoje ambicije. Pozitivno je da su mi svi igrači zdravi i drago mi je zbog toga. Kao i u prethodnim utakmicama, prekomandovali smo neke igrače iz kadetske selekcije. Borićemo se, daćemo sve od sebe i uz Božiju pomoć verujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat", kazao je Đorđević.

Kapiten ekipe Borisav Burmaz je rekao da će utakmica protiv Totenhema biti teška.

"Pokazali su da imaju kvalitet, ali verujem da ćemo ovog puta biti bolji i ostvariti pozitivan rezultat. Treniramo, spremamo se, poznajemo ekipu Totenhema i očekujem da ćemo pokazati kvalitet. Imamo težak raspored, ali snalazimo se. Svi volimo da igramo, tako da umor nije problem", rekao je Burmaz.

Utakmica mladih timova Zvezde i Totenhema igraće se sutra od 16.00 na stadionu Voždovca.

(Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track