HAOS U BARSELONI ZBOG SRBINA: Igrači sabotiraju Pešića! Zvezde tima teraju Karija sa klupe
Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

A NAPRAVILI DRIM TIM

HAOS U BARSELONI ZBOG SRBINA: Igrači sabotiraju Pešića! Zvezde tima teraju Karija sa klupe

Košarka -

Barselona je letos oformila jak sastav, do skora su bili neporaženi u Evroligi i svi su je već videli na Fajnal foru sledeće godine, kao glavnog favorita za titulu.

Sezona je u Evroligi za Barselonu krenula dobro, sa pet uzastopnih pobeda pre nego što joj se desio poraz od Olimpije iz Milana.

U ACB ligi je u međuvremenu od Barse bila bolja Saragosa, početkom oktobra i Andora, a i Real Madrid krajem septembra.

"Marka" nakon svega toga piše da je atmosfera u svlačionici loša među igračima, te da neki imaju problem sa trenerom Svetislavom Karijem Pešićem.

Pjer Oriola je jedan od njih zbog male minutaže, a španski list piše da se ni Šmits ne razlikuje u stepenu naklonosti prema iskusnom Piroćancu.

Madridski medij javlja i da je navodno "animozitet prema Pešiću sve veći i veći", ali analizira i gestikulacije koje igrači prave tokom tajm-auta i ističu ih kao negativne.

"Ako je suditi prema licima igrača Barselone, Pešić je već bivši. Višemilionski projekat može propasti jer požar na vreme nije ugašen", piše "Marka".

List se poziva i na negativnu gestikulaciju prema Pešiću prve zvezde tima Nikole Mirotića.

Međutim, ovakva pisanja treba uzeti sa rezervom jer je "Marka" tradicionalno naklonjenija najvećem Barsinom rivalu Real Madridu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track