ČIME BI SE BAVILI FUDBALSKI STRUČNJACI DA NISU U SPORTU Englezi uradili PROFIL LIČNOSTI, rezultati su URNEBESNI: Klop se opija četvrtkom, Solskjer živi kod majke i igra video igrice! Ima i glumaca u filmovima za odrasle, modnih ikona...
Foto: EPA/CIRO FUSCO

PUSTILI MAŠTI NA VOLJU

ČIME BI SE BAVILI FUDBALSKI STRUČNJACI DA NISU U SPORTU Englezi uradili PROFIL LIČNOSTI, rezultati su URNEBESNI: Klop se opija četvrtkom, Solskjer živi kod majke i igra video igrice! Ima i glumaca u filmovima za odrasle, modnih ikona...

Fudbal -

Englezi su poznati po fudbalu i specifičnom humoru, a kad se to spoji u jedno zagarantovana je dobra zabava.

Naime njihovi mediji došli su na ideju da prema profilu ličnosti utvrde čime bi se premijerligaški treneri bavili u životu da su odabrali neki drugi poziv.

Duhovito, zanimljivo, jednom rečju urnebesno.

Evo najinteresantnijih primera.

Jirgen Klop (Liverpul)

Šef ljudskih resursa u nemačkoj energetskoj kompaniji, promoviše takozvanu zelenu energiju, vožnju do posla biciklom i zdrav balans života na poslu. Često može da bude viđen četvrtkom pijan sa mlađim kolegama, ali petkom dolazi svež na posao.

Pep Gvardiola (Mančester siti)

foto: AP

Predaje matematiku. Apsolutni genije u poslu koji radi, ali nije tolerantan prema studentima. Mrzi smeh. Ima muke sa normalnom ljudskom komunikacijom. Spava kod prijatelja na kauču jer ga je žena izbacila.

Brendan Rodžers (Lester)

Trener prodavaca i motivacioni govornik. Koristi puno grafikona kako bi učinio da njegovi zaposleni posao odrade kompletno. Poboljšava rezultate za 150 odsto. Niko ga ne voli.

Frenk Lampard (Čelsi)

foto: AP

Radi u centru Londona u osiguravajućoj kući. Zarađuje je**nu tonu novca mada niko ne zna čime se zapravo bavi. Još uvek pronalazi vremena da trenira svoje sinove u U11 timu subotom. Junak.

Maurisio Poketino (Totenhem)

Vodi novu "start up" tehnološku firmu u Londonu. Imao je nekoliko veoma dobrih godina, ali sada se muči jer svi njegovi najbolji članovi ili delovi tima moraju da odu. Pokušava da proda i da se pridruži većoj firmi.

Unaj Emeri (Arsenal)

Menadžer hotela u Benidormu. Prezentacija izgleda dobro, ali je usluga šokantna. Svake nedelje menja meni. Celo osoblje želi da ga napusti.

Ole Gunar Solskjer (Mančester junajted)

foto: AP

Nikada u životu nije imao posao, živi u podrumu svoje majke i igra video igrice. Takođe vodi fan kanal Mančester junateda poput Marka Goldbridža koji kuka o tome kako se vodi klub i govori kako bi on to činio bolje.

Nuno Espirito Santo (Vulverhempton)

Muški model starijih generacija, modna ikona koja žene baca u nesvest. U slobodno vreme piše poeziju.

Kike Sančez Flores (Votford)

Vlasnik je noćnog kluba na Ibici preko puta Linekerovog. Njegov najbolji prijatelj je Vejn Lineker. Takođe se šuška da je glumio u nekoliko filmova za odrasle.

Šon Dajč (Barnli)

foto: AP

Izbacivač u rizičnom noćnom klubu. Ne gleda devojkama dvaput u ličnu kartu, ali voli da sa momcima ima teži posao. Voli da pokazuje mišiće.

Marko Silva (Everton)

Trenutno je nezaposlen nakon niza veoma velikih poslova u velikim organizacijama za koje nije kvalifikovan. Sjajan je na intervjuima za posao, ali zapravo nema pojma šta radi dan za danom.

Roj Hodžson (Kristal palas)

foto: AP

Sveštenik u nekoj lokalnoj crkvi u uspavanom severnom gradiću. Pomaže u svečanostima i lokalnoj biblioteci. Svi stariji ga vole. Takođe je propali pripovedač.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track