Najnovije vesti

VELJKO PAUNOVIĆ SE EMOTIVNIM PISMOM OBRATIO SVIMA U ČIKAGU: Srpski trener smenjen posle četiri godine (FOTO)
Foto: AP

UPUTIO IM PAR REČI

VELJKO PAUNOVIĆ SE EMOTIVNIM PISMOM OBRATIO SVIMA U ČIKAGU: Srpski trener smenjen posle četiri godine (FOTO)

Fudbal

Srpski fudbalski trener Veljko Paunović dobio je otkaz na klupi Čikaga, a on se, sada već bivšem klubu, obratio emotivnim pismom na društvenim mrežama.

Osvajač titule prvaka sveta sa omladinskom selekcijom Srbije (2015) smenjen je posle četiri godine u Čikagu odlukom novih vlasnika kluba.

"Želim da se zahvalim na nezaboravnim godinama koje sam proveo s vama. Čikago Fajer je fenomenalna organizacija i uvek ću biti ponosan na vreme provedeno u klubu. Bila mi je čast da reprezentujem tim širom SAD i sveta. Tu privilegiju nikada nisam uzimao zdravo za gotovo. Igračima koje sam trenirao - bila je privilegija i čast raditi sa vama, i želim vam samo najbolje u nastavku karijere. Za moj stručni štab i Aleksa Bolera, volim vas, momci! Svima u kancelariji, tehničkoj podršci, timu za održavanje terena, akademiji... Ne mogu dovoljno da izrazim svoju zahvalnost za vašu posvećenost i podršku tokom mog boravka u Čikagu. Hvala navijačima za nepresušnu energiju i strast. Bila je privilegija da vas predstavljam kao trener pvog tima u protekle četiri sezone. Posebno sam zahvalan Nelsonu Rodrigezu što me je doveo ovde. Hvala i vlasnicima na prilici, resursima i podršci ovih godina. Želim vam svima samo uspeh u nastavku", napisao je Paunović.

Sa srpskim fudbalskim stručnjakom idu svi njegovi saradnici. Paunović je za četiri sezone uspeo samo jednom da uvede Čikago u plej-of MLS lige, uz dva plasmana u polufinale Kupa.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...