ZAHVALAN KLUBU I MILOŠEVIĆU! Sadik: Partizan me je preporodio, sve mu dugujem!
Foto: Starsport©

prezadovoljan

ZAHVALAN KLUBU I MILOŠEVIĆU! Sadik: Partizan me je preporodio, sve mu dugujem!

Fudbal -

Nigerijski fudbaler Umar Sadik rekao je danas rekao je da ga je Partizan preporodio i istakao da sve duguje crno-belima.

"Kad sam dolazio u klub rekao sam da sam ovde došao da postanem igrač. Stoga sam zahvalan ekipi i pre svega šefu Miloševiću što za mene imaju strpljenja i što mi uvek iznova daju šansu. Šef dosta priča sa mnom i uvek mi ukaže kada treba nešto da popravim. Znam da nekada učinak nije 100 odsto u odnosu na broj šansi, ali i to će se popraviti vremenom. Mene je Partizan preporodio i sve dugujem njemu", rekao je Sadik za sajt kluba.

Partizan je juče na svom terenu pobedio Javor sa 6:2, a Sadik je bio trostruki strelac.

"Bilo je izuzetno teško za igru posebno u prvom poluvremenu jer ne samo da je bilo hladno već je i vetar duvao u drugom pravcu i nosio nam loptu u kontra smeru. Tako nas je i iznenadio gol Javora u drugom minutu igre, ali naša sreća je da smo mi ekipa koja ima karakter i koju ovakvi golovi ne preseku, a drugo što je ekipa Javora igrala otvoreno i ofanzivno i samim tim smo i mi mogli da realizujemo naše šanse", rekao je on.

foto: Starsport©

Za pet dana Partizan očekuje važna utakmica protiv AZ Alkmara u Ligi Evropa.

"AZ je ozbiljna ekipa koja je pokazala izuzetan kvalitet u Ligi Evrope. Žao mi je što je rezultat u Beogradu bio 2:2 jer bi nam pobeda u mnogome olakšala posao. Ipak, to je fudbal. Biće izuzetno teško, ali mi se već sada psihički pripremamo jer znamo da bismo pobedom bili na korak ka proleću u Evropi", rekao je Sadik.

"Da li to stvara pritisak? Svakako s jedne strane, ali s druge strane i kod nas lično podiže lestvicu više. Ovoj tim je mnogo napredovao i mislim da naše vreme tek dolazi", dodao je fudbaler Partizana.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track