TRENER PARTIZANA DOBIO ULOGU U DOMAĆOJ SERIJI: Vizantijski car u bici za proleće u Ligi Evrope! Savo - ČOVEK ZA SVE!
Foto: Starsport@

Stvarno car

TRENER PARTIZANA DOBIO ULOGU U DOMAĆOJ SERIJI: Vizantijski car u bici za proleće u Ligi Evrope! Savo - ČOVEK ZA SVE!

Fudbal -

Svestran - Šef stručnog štaba crno-belih nakon glumačkog debija u pozorištu, pojaviće se i na TV ekranima u dokumentarno-igranom projektu „Srpski junaci srednjeg veka“

I trener. I glumac. I pevač... Sve je ovih dana Savo Milošević. A u susret sutrašnjem meču Lige Evrope sa AZ Alkmarom u Holandiji, legendarni fudbaler snimio je kadrove za novu domaću seriju.

Trener Partizana definitivno ne može bez glume, pa će se posle pozorišta naći i na malim ekranima. Strateg crno-belih dobio je ulogu u seriji „Srpski junaci srednjeg veka“, u kojoj će igrati lik vizantijskog cara.

Milošević je uspeo da, i pored velikih obaveza koje ima u Humskoj, takmičenja u Superligi i Ligi Evrope, nađe vremena da se posveti još jednoj svojoj strasti - glumi. Savo se odlično snašao u ovoj seriji, a sudeći po fotografijama do kojih je došao Kurir - fenomenalno mu pristaje kostim vizantijskog cara.

Savo je prošle godine imao glumački debi na sceni Akademije 28 u predstavi „Otkačene“, rediteljke Monike Romić, a bio je i producent filma „Jelena, Katarina, Marija“ u režiji Nikite Milivojevića.

foto: Starsport@

Kada je u pitanju novi projekat u kome učestvuje Milošević, „Srpski junaci srednjeg veka“ je dokumentarno-igrana serija čiji scenario i režiju potpisuje reditelj Gordan Matić, a izvršna produkcija poverena je kući „Kontrast studio“, u saradnji sa „Telekomom Srbija“.

Snimanje će biti završeno narednih dana, a emitovaće se 10 polučasovnih epizoda koje imaju cilj da nam predstave manje poznate detalje iz srpske srednjovekovne istorije i baštine.

Serijal je dosad sniman na lokacijama u Prizrenu, Gračanici, Dečanima, ali i u Istanbulu, Prilepu, Skoplju, na Svetoj gori, u Bugarskoj, Turskoj i Hrvatskoj.

CRNO NA BELO DANAS PUT HOLANDIJE

Milošević u Hagu!

foto: Starsport@

Fudbaleri Partizana danas putuju u Hag na meč 5. kola L grupe Lige Evrope protiv AZ Alkmara, koji je na programu sutra od 18.55.

- Očekuje nas izuzetno važna utakmica sa timom za koji čak mogu da kažem da je u ovom trenutku bolji od Mančester junajteda. Ono što nam ne ide naruku jeste činjenica da smo svesni da moramo da pobedimo jednu takvu ekipu da bismo imali šanse da se plasiramo u drugi deo takmičenja, da igramo proleće u Evropi. Ipak, verujemo i nadamo se. Jasno je da moramo u ovoj utakmici pokazati sve kvalitete koje posedujemo kao tim i uz to biti na najvišem nivou do sada jer je apsolutno jasno kakve pojedince i ekipu ima AZ Alkmar - rekao je fudbaler crno-belih Bibras Natko.

Sutrašnji meč će suditi Poljak Danijel Stefanski, koji kad god je sudio Partizanu, ekipa iz Humske nije primila gol.

(Kurir.rs / Anja Vukašinović / Foto: Starsport@)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track