OVO JE BRUKA I SRAMOTA! Ognjen Koroman OGORČEN na fudbalere Zvezde: Stranci su preplaćeni i RAZMAŽENI kao nikada!

BEZ DLAKE NA JEZIKU

OVO JE BRUKA I SRAMOTA! Ognjen Koroman OGORČEN na fudbalere Zvezde: Stranci su preplaćeni i RAZMAŽENI kao nikada!

Fudbal -

Bivši fudbaler Zvezde i nekadašnji reprezentativac Srbije Ognjen Koroman, bez dlake na jeziku, prokomentarisao je najteži poraz Zvezde na Marakani od pre nekoliko dana.

Upravo on bio je strelac jednog od dva gola sa susreta sa Bajernom (2:3) iz 2007. godine, kada su crveno-beli, iako pritisnuti teškim finansijskim mukama, odigrali odlilan meč protiv renomiranog rivala.

- To je realnost... Jeste bruka i sramota, ali su stvarno loše igrali. U čemu je tačno problem zahtava dublju analizu stručnog štaba i igrača, ali stvarno bruka za Zvezdu i srpski fudbal - kaže Koroman za Večernje novosti.

Prisetio se Koroman meča od pre 12 godina na "Marakani" kada je ekipa odigrala egal sa Nemcima sve do samog finiša meča! Uporedio je Ognen ova dva tima Zvezde i fokus bacio na sadašnje strance.

- Ovi danas su više razmaženi i mislim da je mnogo fudbalera u Zvezdi preplaćeno, pogotovo stranci koji ne pružaju igre u skladu sa novcem za koji su dovedeni. Igrači sa strane nisu svesni odgovornosti Zvezdinog dresa i olako gledaju na sve to - razočaran je bivši napadač Zvezde.

Posebno je kivan na politiku kluba da prodaje svoju decu.

- Smeta mi to. Da li je to politika kluba da mi nemamo strpljenja da ispratimo Joveljića i braću Ilić... Kupujemo strance i forsiranje tih igrača će možda dati rezultate u nekom narednom periodu, ali zasada od toga nema rezultata.

Ova sezona, kaže Koroman, pamtiće se samo po tome da je Zvezda zaradila od ulaska u Ligu šampiona, i ni zbog čega više.

- Zvezda se kvalifikovala u Ligu šampiona drugu godinu zaredom i misli da je rešila sve probleme. Međutim, možda je bolje da uđemo u LŠ, uzmemo novac i obezbedimo se finansijski, a da igramo u Ligi Evrope gde nam je mesto i gde pripadamo po kvalitetu. Ako se stabilizujemo psihički, mislim da imamo realne šanse da odigramo dobro u Atini i ostanemo u Evropi.

Arsenal bi večeras (21.00) mogao da overi plasman u 1/16 finala Lige Evrope pobedom ili remijem, ali Ajntraht ima isti cilj i potrebna su mu tri boda. Kec je 2,00, dvojka 3,60, dok je 3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Arsenal - Ajntraht.

Kurir sport / Večernje novosti

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track