BIVŠI AS ŽELJE IZDOMINIRAO UŽIVO U PROGRAMU: Dembele košta kao obnova Kliničkog centra, a brane mu da gleda porniće!
Foto: Printscreen

hit

BIVŠI AS ŽELJE IZDOMINIRAO UŽIVO U PROGRAMU: Dembele košta kao obnova Kliničkog centra, a brane mu da gleda porniće!

Fudbal -

Bivši fudbaler Rade Bogdanović zapalio je društvene mreže svojim izjavama na RTS-u gde je kao stručni konsultant komentarisao mečeve sinoćnjeg programa Lige šampiona.

Bivši igrač Atletika, Verdera, Željezničara i Armenije Bilifilda najpre je prokomentarisao formu Borusije iz Dortmunda, ali na sasvim nesvakidašnji način.

- Ne, oni su ispali iz forme još u aprilu prošle godine pred završnicu Bundeslige kad je trener odlučio da igra u zadnjoj liniji sa četiri crnca, tad mu je sve krenulo niz vodu i nije se oporavio do danas... - ovako je video Rade igru Borusije.

A, onda se osvrnuo na Musu Dembelea, fudbalera Barselone.

- Za apsurd života i vremena u kojem mi živimo. Čovek je plaćen 150 miliona evra sa bonusima. Toliko novca treba Kliničkom centru Srbija da se potpuno renovira kako bi mogao kvalitetno da leči 7 miliona stanovnika Srbije. Čak 35 odsto vrednosti Komercijalne banke je iznosio njegov transfer. Barselona mu je prvo angažovala nutricioniste koji su mu objasnili da ne sme da jede brzu hranu. Onda su mu angažovali psihijatra da mu objasni da je profesionalni fudbaler i da ne sme preko noći da gleda porniće i igrati video igre na profesionalnom nivou. Zamislite nekoga ko ima toliku platu i toliko je plaćen da sebi dozvoljava takve stvari u životu - rekao je bivši srpski napadač.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track