MILIONI LEČE RANE: U Pireju za  evropsko proleće i još veću zaradu! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

PRIHOD

MILIONI LEČE RANE: U Pireju za evropsko proleće i još veću zaradu! (FOTO)

Fudbal -

Navijači Crvene zvezde su i dalje duboko razočarani, pa i šokirani debaklom protiv Bajerna na ''Marakani''.

Nakon dva ubedljiva poraza od Totenhema, Bavarci su prosto ponizili crveno-bele, koji su bili potpuno nemoćni na terenu.

Ipak, u Zvezdi pokušavaju da na sve to gledaju sa vedrije strane.

Šanse za plasman u ''evropsko proleće'' još uvek postoje i deluju realno, bez obzira na sve slabije igre ekipe Vladana Milojevića na evropskoj sceni.

Remi u Pireju biće dovoljan za ostvarenje tog cilja, a samim tim i za novu priliku za veliku zaradu.

Ono što je sigurno do sada, posle tri odigrane utakmice na ''Marakani'' u grupnoj fazi Lige šampiona, uz još četiri kola kvalifikacija, Crvena zvezda je zaradila oko 6.3 miliona evra bruto.

foto: Starsport©

Zvezda je od mečeva u Ligi šampiona protiv Olimpijakosa, Liverpula i Bajerna zaradila pet miliona evra bruto, a ostatak se odnosi na kvalifikacione mečeve, od čega je samo od duela sa Kopenhagenom i Jang bojsom zarađeno oko 850.000 evra, saznaje "Mozzartsport".

Isti izvor navodi da je ovo rast od oko 50 posto u odnosu na prošlu sezonu, kada je Zvezda prvi put igrala u Ligi šampiona i kada je od ulaznica prihodovala 4 miliona evra.

Naravno, ključni razlog za ovaj rast je i poskupljenje karata u odnosu na prošlu sezonu, iako je tada prodato nekoliko hiljada više kompleta ulaznica za mečeve Lige šampiona...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track