PAVKOV IZAZVAO DELIRIJUM: Pogledajte reakciju navijača Zvezde kada se pojavio visoki napadač (VIDEO)
Foto: FK Crvena zvezda

"SKOČI, DAJ GOL GLAVOM"...

PAVKOV IZAZVAO DELIRIJUM: Pogledajte reakciju navijača Zvezde kada se pojavio visoki napadač (VIDEO)

Fudbal -

Delegacija Zvezde posetila je Leskovac gde je udruženje navijača organizovalo četvrto po redu "Crveno-belo veče" u tom gradu.

"Crvena zvezda ima fantastičnu podršku. To se pokazuje iz utakmice u utakmicu na stadionima širom Srbije i Evrope. Ipak, ljubav prema crveno-belim bojama ne iskazuje se samo na tribinama. Veza između Delija i Zvezde je mnogo više od toga. Ona je podrška u svakom trenutku, strast, radost, ponos, ljubav. Sve to osetili smo na četvrtoj po redu svečanosti pod nazivom 'Crveno-belo veče' održanoj u Leskovcu. Bakljada je obojila nebo u crveno, a navijačke pesme poželele su dobrodošlicu našim predstavnicima", stoji na Zvezdinom sajtu.

Delegaciju su činili prvotimci Milan Pavkov, Nikola Vasiljević i Ribeiro Žander, legende kluba Jovan Kule Aćimović i Vladimir Petrović Pižon, kao i sekretar veterana Saša Marković.

Fantastična atmosfera vladala je tokom cele večeri, a najlepši detalj svakako jesu nezapamćene ovacije i oduševljenje svih prisutnih koje je izazvao napadač Crvene zvezde Milan Pavkov kome je preko 150 zvezdaša pevalo, sada već čuvenu navijačku pesmu "Hej Pavkov, skoči i daj gol glavom". Zvezdaši su uživali u druženju i fotografisanju sa našim igračima i legendama.

Veliku zahvalnost svima koji su uveličali Zvezdinu noć iskazao je Bojan Stojanović, predsedik Udruženja navijača Crvene zvezde iz Leskovca. On je čestitao ekipi na ostvarenim rezultatima u prethodnom periodu i istakao zadovoljstvo što ova manifestacija raste i postaje tradicionalna. Takođe, Stojanović je poručio igračima da će grupa iz Leskovca bodriti Crvenu zvezdu u Atini u utakmici protiv Olimpijakosa.

(FK Crvena zvezda)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track