JOVIĆ PRESPAVAO KOD MILOŠEVIĆEVE: Luki opet pisali  kaznu ispred Sofijine zgrade a tvrdi da nisu zajedno
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

Kombinacija

JOVIĆ PRESPAVAO KOD MILOŠEVIĆEVE: Luki opet pisali kaznu ispred Sofijine zgrade a tvrdi da nisu zajedno

Fudbal -

Fudbaler je juče ujutro napustio manekenkin stan, a na automobilu ga je sačekala kazna za nepropisno parkiranje.

Luka Jović tvrdi da više nije u vezi sa Sofijom Milošević, ali kako Kurir otkriva, i dalje se viđa s poznatom manekenkom! U prilog tome svedoči to što je ponedeljak dočekao u njenom stanu u beogradskom naselju Dorćol.

Jovićev automobil bio je parkiran u blizini Sofijine zgrade, pored Doma zdravlja. S obzirom na to da se fudbaler nepropisno parkirao, napisana mu je kazna negde oko devet ujutro. Čim smo dobili dojavu, uputili smo se na tu adresu, ali Luka je već tada bio napustio Sofijin stan. Inače, njemu je sa tog istog mesta u septembru pauk odneo auto.

Pitali smo radnicu obližnjeg kioska, koja nam je potvrdila da je videla fudbalera.

- Auto je bio parkiran preko puta. Videla sam momka da izlazi iz zgrade, stao je pored kola, valjda da uzme kaznu koja je bila zakačena za brisač. Privukao mi je pažnju, jer je automobil vrlo luksuzan i besan - kaže ona. Pokazali smo radnici iz kioska sliku automobila koji vozi Jović, a ona nam je potvrdila da je taj automobil bio juče ujutro parkiran ispred Sofijine zgrade.

Ništa od toga ne bi bilo čudno ni zanimljivo da pre dva dana nije emitovan Jovićev intervju u emisiji Lično nezvanično“ na TV Prva, u kojem on kaže da je stavio tačku na ljubav s Miloševićevom.

- Gde god sam igrao, nisam mogao da izdržim sam. Pošto nemam devojku, uglavnom su mi tu porodica ili drugari. Najčešće gledamo utakmice, filmove ili serije, da se opustim pred spavanje. Bili su i Anđela, moja bivša devojka, i naš sin David ovde - izjavio je fudbaler.

Pre nego što je u nedelju uveče stigao u Sofijin stan, Luka je s društvom bio u jednom prestoničkom klubu, gde se zadržao do dva sata iza ponoći. Kako smo saznali od ljudi iz njegovog okruženja, fudbaler bi ovih dana trebalo da se vrati u Madrid, gde igra za Real.

Poštujem Anđelu, zato ne pričam o devojkama

Luka je rekao da se dobro slaže s bivšom devojkom Anđelom.

- Imamo veoma dobar odnos, pre svega zbog sina. On ima sedam i po meseci, svakodnevno se gledamo preko kamere, Anđela mi stalno šalje snimke.

Naravno da mi nedostaje. Još je mali, a ja sam prvi put u ulozi oca. Nadam se da ću postati tata i drugi, treći, ako ne i četvrti put - rekao je Luka i dodao da upravo zbog bivše neće da priča o novim devojkama.

- Ne volim o tome da pričam, prvenstveno iz poštovanja prema Anđeli.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Ivan Ercegović

Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track