NIJE BIO SIGURAN DA JE POBEDIO: Ronaldo u kolima čekao da ga proglase najboljim u Italiji, pa došao po nagradu! (FOTO)
Foto: EPA

KAKAV LIK

NIJE BIO SIGURAN DA JE POBEDIO: Ronaldo u kolima čekao da ga proglase najboljim u Italiji, pa došao po nagradu! (FOTO)

Fudbal -

Portugalac je bio spreman da se ne pojavi ni na ovoj ceremoniji

Dok je Lionel Mesi u Parizu čekao da ga šesti put proglase najboljim na svetu, njegov najveći rival Kristijano Ronaldo nalazio se u Milanu na dodeli nagrada za najbolje igrače Serije A.

Međutim, gala ceremoniju Portugalac nije ispočetka ispratio iz hale kao i svi gosti, nego je veći deo presedeo u svojim kolima čekajući trenutak proglašenja, a program je pratio putem TV prenosa?!

Jasno je da je bio spreman da se odveze kući da je kojim slučajem nagrada otišla u ruke nekom drugom igraču.

Tek kad je voditeljka programa Dileta Leota pročitala njegovo ime kao laureata nagrade za najboljeg igrača Serije za sezonu 2018/2019, Ronaldo se žurno, uz pratnju telohranitelja, uputio ka ulazu u halu gde je stigao na binu i primio nagradu.

O ovom potezu Ronalda, koji je naišao na oštre kritike navijača, "tvitnuo" je poznati italijanski novinar Tankredi Palmeri, koji je sa lica mesta pratio dešavanja sa ceremonije.

"Neverovatno! Kristijano ronaldo je čekao u kolima momenat proglašenja najboljeg igrača lige. Kada se to desilo, konačno je izašao iz kola i ušao u teatar, dok su njegovi telohranitelji ometali kamere svetlom sa telefona ", napisao je Palmeri.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track