NAVIJAČI PARTIZANA MOGU DA ODAHNU: Savo Milošević otkrio koja dvojica fudbalera ostaju u Humskoj
Foto: Printscreen

nema više tajni

NAVIJAČI PARTIZANA MOGU DA ODAHNU: Savo Milošević otkrio koja dvojica fudbalera ostaju u Humskoj

Fudbal -

Trener Partizana Savo Milošević potvrdio je dobre vesti za crno-bele na današnjoj konferenciji i rekao da Sejduba Suma i Umar Sadik ostaju u Humskoj.

Crno-beli ove sezone važe za veoma atraktivnu i napadačku ekipu u ligi, a vrlo malo ih je delilo i od nokaut faze Lige Evrope. Nigerijskom napadaču se često spočitava to što promašuje zicere, ali i ulazi u šanse zbog čega su ljudi iz kluba odlučili da pozajmljenog igrača Rome već sada zadrže.

"Sadik ostaje u Partizanu i od juna kao i Suma koji će biti u Partizanu i posle" - rekao je Milošević na konferenciji za medije pred meč sa Napretkom.

Strateg crno-belih je objasnio i zbog čega matični klub Umara Sadika nema mnogo opcija na raspolaganju ukoliko Partizan bude želeo da zadrži napadača. Precizirao je i šta se dešava sa probuđenim Gvinejcem.

"Što se tiče Sadika apsolutno nema potrebe da se bilo šta radi. U našim rukama je opcija za tri godine posle juna i mi ćemo tu opciju iskoristiti, tako da ne zavisi od Rome nego od nas. A što se tiče Sume, razgovarao sam jednom i sa njim i sa ljudima iz kluba, složili smo se oko svega i apsolutno će narednih dana i direktor i predsednik razgovarati sa Sumom. Što se njega tiče, on je lično rekao da nema ništa protiv toga da ostane i mislim da neće biti problema oko novog ugovora"- objasnio je trener Partizana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track