IZNENAĐENJE ZA BIVŠEG KAPITENA: Napoli sprema nagradu za Mareka Hamšika pred meč Lige šampiona
Foto: AP

POTVRDIO DA DOLAZI

IZNENAĐENJE ZA BIVŠEG KAPITENA: Napoli sprema nagradu za Mareka Hamšika pred meč Lige šampiona

Fudbal -

Fudbalski klub Napoli uručiće svom bivšem kapitenu Mareku Hamšiku specijalno priznanje, pre utakmice protiv Genka u Ligi šampiona.

"Hamšik će gledati utakmicu Napoli - Genk. Marek je to potvrdio. Sat vremena pre početka održaćemo malu ceremoniju i dobiće jedno iznenađenje. Nagradu će mu predati osoba koju Napolitanci vole", rekao je direktor marketinga Napolija Alesandro Formisano, preneli su italijanski mediji.

Hamšik je 12 godina igrao za Napoli, od 2007. do 2019. godine. Odigrao je 520 takmičarskih utakmica i rekorder je kluba sa 121 golom.

On je u februaru prešao u kineski Dalijen Jifang.

Fudbaleri Napolija u utorak od 18.55 igraju protiv Genka i potreban im je bod kako bi osigurali plasman u osminu finala Lige šampiona.

Jeste Mančester Junajted ove sezone loš, ali nije izgubio nijedan duel protiv „velikih timova“. U sredu je savladao Murinjov Totenhem, i pun samopouzdanja odlazi na gosotvanje gradskom rivalu Sitiju (18.30), sa željom da ga isključi iz šampionske trke. Kvota na dvojku je čak 8,00, na duplu šansu X2 3,15, dok je kec na Siti 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Mančester Junajted.

(Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track