DRAGAN ŠAKOTA PREPORODIO CRVENO-BELE: Đorđo Armani video jaku Zvezdu (FOTO)
Foto: @starsport

Tako se to radi

DRAGAN ŠAKOTA PREPORODIO CRVENO-BELE: Đorđo Armani video jaku Zvezdu (FOTO)

Košarka -

Ušli u ritam Crveno-beli košarkaši ostvarili i treću pobedu zaredom u Evroligi, a najzaslužniji za ovu uspešnu seriju je Amerikanac Lorenco Braun, koji je postao lider ekipe

Košarkaši Zvezde napokon igraju onako kako to očekuju navijači crveno-belih, a najbolji pokazatelj je to što su ostvarili tri pobede zaredom u Evroligi. Poslednji u nizu koji su osetili snagu prvaka ABA lige i srpskog predstavnika je ekipa Milana, koju su izabranici Dragana Šakote u „gradu mode“ savladali sa 77:67.

Najzaslužniji za trijumf Zvezde bio je ponovo Lorenco Braun, koji je postigao 21 poen. Da se Amerikanac nalazi u odličnoj formi, pokazuje i to što je prethodni duel s Valensijom odlučio košem u poslednjoj sekundi. Neverovatan osećaj - Osećaj je neverovatan. Cele godine vredno radimo, a takođe bih hteo da se zahvalim saigračima, koji me maksimalno podržavaju, i oni su najzaslužniji za moje dobre partije. Naravno da sam srećan zbog toga - kazao je Braun i nastavio: - Što se tiče duela s Milanom, odbrana je bila ta koja je napravila razliku u našu korist. Bili smo čvrsti, uložili smo veliki trud kako bismo odbranili njihove napade. Sve je to vodilo našem dobrom napadu u finišu, zajedno smo se borili za svaku loptu i na kraju smo stigli do izuzetno važne pobede.

foto: Beta AP

Napredak Velike zasluge za trenutno dobre rezultate Zvezde pripadaju i novom treneru Draganu Šakoti, koji je, otkako je seo na klupu crveno-belih, preporodio tim. - Treba da budemo zadovoljni jer napredak se oseća, treba da se zadrži energija i kontinuitet. U početku mi je bilo teško da vodim utakmicu jer sam morao da se služim stvarima koje nisam dovoljno upoznao i onda kada već mogu da se oslonim na sopstveni instinkt, sada kada je prošlo neko vreme, lakše mi je da komuniciram sa igračima - istakao je Šakota.

Kurir / Milan Nastić Foto: @starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track