NATHO POBESNEO, ZASMETAO MU "ĐURĐEVDAN": Evo šta je uradio fudbaler iz Izraela kada je čuo čuvenu srpsku pesmu
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

neverovatno

NATHO POBESNEO, ZASMETAO MU "ĐURĐEVDAN": Evo šta je uradio fudbaler iz Izraela kada je čuo čuvenu srpsku pesmu

Fudbal -

Fudbaleri Partizana teško su podneli poraz u polufinalu Kupa Srbije od Crvene zvezde. Slavili su crveno-beli golovima Pitera Olajinke.

Piter Olajinka
foto: www.crvenazvezdafk.com

Ubedljiva je bila Crvena zvezda protiv Partizana. Utakmica je završena sa samo dva gola u mreži crno-belih, najviše zahvaljujući nestvarnim promašajima Šerifa Endijaja, Osmana Bukarija, Marka Stamenića i Mirka Ivanića, ali i Aleksandra Jovanovića, golmana Partizana.

Po završetku utakmice, sa razglasa je puštena pesma "Đurđevdan" u izvođenju grupe "Bijelo dugme". Nezvanična himna Crvene zvezde poprilično je zasmetala Bibarsu Nathu, fudbaleru Partizana, koji je pokušao da izvrši diverziju i onesposobi jedan od zvučnika na atletskoj stazi.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak gde fudbaler iz Izraela besno pokušava da prekine emitovanje pesme. Po njegovu žalost, nije uspeo u svojoj misiji. Pitanje je samo, da li strani fudbaler, u stranoj državi sme ovako da se ponaša i da li je Bibars Natho previše sebi dozvolio.

Što se tiče učinka Bibarsa Natha na terenu, on je bio više nego mizeran. U igru je ušao sa klupe u 63. minutu umesto Goha iz Južne Koreje, ali nije pokazao ama baš ništa.

Kurir sport

00:25

Gužva pred 172. večiti derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track