OD DVA DO SKORO DEVET MILIONA! Strahinja Jokić bi mogao da PLATI kaznu zbog udaranja navijača: Evo šta ga čeka ako dođe do PRIJAVE
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

problem

OD DVA DO SKORO DEVET MILIONA! Strahinja Jokić bi mogao da PLATI kaznu zbog udaranja navijača: Evo šta ga čeka ako dođe do PRIJAVE

Košarka -

Braća Jokić ponovo su šokirala planetu! Ovog puta je u centru pažnje bio Strahinja koji je, tokom meča u kom su Denver Nagetsi poenima Džamala Mareja uz zvuk sirene savladali Los Anđeles Lejkerse rezultatom 101:99, ušao u bliski kontakt sa jednom osobom iz publike koju je udario pesnicom u glavu.

Snimak se brzo proširio društvenim mrežama, oglasila se i policija Denvera koja pokušava da stigne do napadnutog čoveka, ali i izjava svedoka, a istragu je pokrenula i NBA liga i može se desiti da čelnici ovog takmičenja zabrane Jokićevom bratu ulazak u halu na određeno vreme.

Nije poznato zbog čega je Strahinja Jokić tačno burno reagovao i udario nepoznatog čoveka koji i dalje nije prijavio brata centra Denver Nagetsa, te ostaje veliko pitanje da li će tako nešto i uraditi.

Kada bi Strahinja dobio prijavu suočio bi se i sa novčanom kaznom koja vrlo verovatno ne bi bila mala, ali Jokićevom bratu isto tako ne predstavljala jak "udarac po džepu". U Sjedinjenim Američkim Državama osoba koja je napadnuta mogla bi da izvuče od 20 do 80 hiljada dolara (od 2.192.640 do 8.770.560 dinara), u zavisnosti od težine povreda, razloga napada, da li je bilo provokacija pre reakcije i još nekih faktora.

Uzimajući u obzir finansijsku situaciju porodice Jokić ovo nije kazna koja bi mogla da zabrine Strahinju i ostatak familije, a s obzirom na to da prijava i dalje nije stigla veliko je pitanje da li će oni uopšte morati da plate nešto.

Okolnost koja ne ide Strahinji na ruku jeste snimak koji postoji i koji se brzinom svetslosti proširio društvenim mrežama, te ostaje da se vidi da li će se napadnuti čovek uopšte i javiti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track