TOP VIKEND ZA SRPSKE IGRAČE U EVROPI: Orlovi kidaju!
Foto: AP

Odličan, pet!

TOP VIKEND ZA SRPSKE IGRAČE U EVROPI: Orlovi kidaju!

Fudbal -

Sa­mo ta­ko na­sta­vi­te - Ofa­n­zi­v­ni tan­dem i ka­pi­ten Sr­bi­je da­va­li go­lo­ve i asi­sti­ra­li, dok je sja­j­ni go­l­man od­bra­nio pe­nal pro­tiv Lio­na za ve­li­ki bod Remsa

Ka­kav vi­ke­nd za sr­p­ske re­pre­zen­ta­ti­v­ce! Sve je po­če­lo mae­stral­nim go­lom Ale­k­san­dra Ko­la­ro­va u me­ču pro­tiv Fjo­ren­ti­ne, na­sta­vi­lo se po­go­t­kom Mi­tro­vi­ća, asi­ste­n­ci­jom Ra­do­nji­ća i od­bra­nje­nim pe­na­lom Ra­j­ko­vi­ća i za­vr­ši­lo ma­gi­jom Ta­di­ća.

foto: Profimedia
foto: EPA

Sjajan vikend

U pe­tak je ka­pi­ten Sr­bi­je na­go­ve­stio da bi ovo mo­gao da bu­de vi­ke­nd u ko­jem će na­ši igra­či ima­ti za­pa­že­nu ulo­gu! I bi to. Ko­la­rov je mae­stral­no po­go­dio gol iz slo­bod­nog uda­rac s ne­što vi­še od 20 me­ta­ra. Na­red­ni dan po­čeo je sja­j­no za Ale­k­san­dar Mi­tro­vi­ća. Na­pa­dač „or­lo­va“ dao je pr­vi gol u ve­li­koj po­be­di Fu­la­ma nad Li­d­som (2:1). Su­bo­ta ve­če pro­te­kla je u zna­ku zlat­nog sr­p­skog go­l­ma­na s No­vog Ze­lan­da. Pre­drag Ra­j­ko­vić od­bra­nio je pe­nal pri re­zu­l­ta­ta 1:1 i ti­me do­neo bod svom Re­m­su u me­ču s Lio­nom.

Kad sa­mo već kod Fra­n­cu­ske, vre­di ista­ći i no­vu sja­j­nu igru Ne­ma­nje Ra­do­nji­ća, ko­ji je ko­na­č­no do­bio šan­su da odi­gra svih 90 mi­nu­ta. Mla­di sr­p­ski fu­d­ba­ler asi­sti­rao je Pa­jeu za tre­ći po­go­dak Ma­r­se­lja pro­tiv Ni­ma (3:1). Sve bo­lje igra Ra­do­njić i ne ču­di uo­p­šte što po­la­ko pos­ta­je jed­na od glav­nih ka­ri­ka u ti­mu sa Azu­r­ne oba­le.

foto: Profimedia

Čuvajte se, Norvežani

Na­j­bo­lji fu­d­ba­ler Sr­bi­je za 2019. go­di­nu na­sta­vio je sa sja­j­nim igra­ma. Aja­ks je uni­štio Den Hag sa 6:1, a Du­šan Ta­dić je pos­ti­gao gol i za­be­le­žio asi­ste­n­ci­ju. To je bio osmi nje­gov po­go­dak i 13. asi­ste­n­ci­ja u ho­lan­d­skoj li­gi.

Ne­ka sa­mo ova­ko na­sta­ve, br­zo će mart i ba­raž s No­r­ve­škom.

Sr­p­ski Apoel PA­VLO­VIĆ NE MO­ŽE SAM

foto: Profimedia

An­dri­ja Pa­vlo­vić pos­ti­gao je gol, ali to je osta­lo u se­n­ci no­vog neu­spe­ha Apoe­la u li­gi. Slav­ni klub iz Ni­ko­zi­je po­ra­žen je od AEL Li­ma­so­la sa 2:1. Po­ve­li su pla­vo-žu­ti go­lom Pa­vlo­vi­ća po­če­t­kom dru­gog po­lu­vre­me­na, a on­da je usle­dio pot­pu­ni šok.

Te­k­še­ri­ja i Ma­me su sa dva go­la za 15 mi­nu­ta sru­ši­li ša­m­pio­na i do­šli do ve­li­ke po­be­de.

(Kurir.rs / M. B. / Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track