Zvezda protiv Naftana jedva remi izborila

Na svu sreću

Zvezda protiv Naftana jedva remi izborila

Fudbal -
Slično meču u Belorusiji fudbaleri Crvene zvezde u nastavku susreeta padaju u igri dopustivši protivniku da zagospodari terenom...Ubrzo se istopila Zvezdina prednost, a čak ni igrač manje nije sprečio Naftan da pređe u vođstvo od 2:3

BEOGRAD - U meču prepunom preokreta fudbaleri Crvene zvezde na jedvite jade su uspeli da pored razigranih igrača Naftana izbore plasman u naredni krug kvalifikacija Lige Evrope.

Meč je završen nerešeno 3:3 (2:1) što je bilo dovoljno da Zvezda prođe u 3. kolo u kome je očekuje meč protiv kiparske Omonije.

Veliko vođstvo fudbalera Crvene zvezde najavljivalo je bar u prvom poluvremenu pravu goleadu na Marakani. Da tako neće biti pokazali su uskoro gosti iz Belorusije koji na poluvreme odlaze smanjivši Zvezdinu prednsot na 2:1.

A onda horor, slično meču u Belorusiji fudbaleri Crvene zvezde u nastavku susreta padaju u igri dopustivši protivniku da zagospodari terenom...Ubrzo se istopila Zvezdina prednost, a čak ni igrač manje nije sprečio Naftan da pređe u vođstvo od 2:3...Spas crveno belima u 91. minutu donosi Marko Vešović 3:3...Evropo Zvezda ide dalje.

Zvižduci igračima i stručnom štabu, kao i povici sa tribina “Uprava napolje” i “Lukiću odlazi” najbolje oslikavaju šta se dešavalo na terenu, pogotovo u drugom poluvremenu. Navijači su tražili i povratak Dragana Džajića...Zvezda će u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope dočekati Omoniju na svom stadionu u četvrtak, drugog avgusta, dok će se revanš igrati nedelju dana kasnije na Kipru.

http://www.youtube.com/watch?v=33X-q1nfA7s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track