Amerikanac Braun pojačao tabor Zvezdinih košarkaša

pojačanja

Amerikanac Braun pojačao tabor Zvezdinih košarkaša

Košarka -
Amerikanac je prošlu sezonu proveo u turskom Trabzonsporu za koji je na 23 utakmice postizao prosečno 18,1 poen i imao čak 12,2 skoka po meču. Pored Brauna, u Zvezdu su stigli i krilni igrači Boris Savović i Luka Mitrović, a prethodnih dana klub je pojačao i Marko Simonović

BEOGRAD - Američki košarkaš Elton Braun potpisao je jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i tako postao treće pojačanje kluba sa Malog Kalemegdana. Braun je rođen 1983. godine, visok je 206 centimetara i igra na poziciji centra.

Amerikanac je prošlu sezonu proveo u turskom Trabzonsporu za koji je na 23 utakmice postizao prosečno 18,1 poen i imao čak 12,2 skoka po meču. Pored Brauna, u Zvezdu su stigli i krilni igrači Boris Savović i Luka Mitrović, a prethodnih dana klub je pojačao i Marko Simonović.

Direktor Zvezde Davor Ristović istakao je da se crveno-beli neće zaustaviti i da će da nastave da prate tržište kako bi našli još neko kvalitetno pojačanje.

"Veoma smo zadovoljni što smo uspeli da dogovorimo saradnju sa Braunom jer je reč o zaista vrlo kvalitetnom centru. Do sada smo angažovali četvoricu igrača i mislim da smo u dosadašnjem delu prelaznog roka napravili dobar posao i da smo na pravom putu da stvorimo respektabilan tim", rekao je Ristović za klupski sajt.

"Posebno smo srećni jer ne samo da se radi o odličnim košarkašima, već i o sjajnim ljudima. Nećemo se zaustaviti na ovome, nastavićemo da pratimo tržište u cilju dovođenja još nekog pojačanja", dodao je Ristović.

Košarkaši Crvene zvezde okupiće se petog avgusta, a pripreme za predstojeću sezonu počeće dan kasnije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track