Prosinečki: Grešili smo nisam zadovoljan
Foto: BETA

komentar

Prosinečki: Grešili smo nisam zadovoljan

Fudbal -
Prosinečki je istakao da su njegovi fudbaleri igrali bez duela i agresivnosti, što u evropskim takmičenjima ne bi smelo da se dešava

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki kaže da je njegova ekipa imala mnogo propusta u remiju sa beloruskim Naftanom 3:3 u kvalifikacijama za Ligu Evropa, ali da veruje da njegov tim može da prođe Omoniju u sledećoj rundi.

"Nisam zadovoljan igrom u utakmici, možda samo sa prvih 20 minuta, ali posle smo stali i imali puno propusta. Prošli smo dalje, ali nismo pokazali šta znamo. U dve utakmice smo primili šest golova i predstoji nam duboka analiza zbog toga", rekao je Prosinečki posle utakmice na stadionu Crvene zvezde.

Prosinečki je istakao da su njegovi fudbaleri igrali bez duela i agresivnosti, što u evropskim takmičenjima ne bi smelo da se dešava.

"Mislim da problem nije fizički nego psihološki, ali moraću da razgovaram sa igračima, pa da se pripremimo za naredni meč. Nadam se da ćemo biti puno bolji protiv Omonije i verujem da možemo da ih prođemo. Danas smo igrali bez duela i agresivnosti, a to u Evropi ne može", kazao je Prosinečki.

Pomoćni trener Naftana Igor Gasjuta rekao je da je izuzetno zadovoljan utakmicom, iako je bilo teško.

"Izuzetno sam zadovoljan utakmicom. Bilo je teško, posebno na kraju. Da mi je neko pre meča rekao da će biti 3:3 ne bih mu verovao", rekao je Gasjuta i dodao da je oduševljen atmosferom na stadionu.

Zvezda u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa dočekuje kiparsku Omoniju u četvrtak, drugog avgusta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track