MILAN JE ZLATAN! Genije Ibra digao Rosonere iz mrtvih!
Foto: EPA

kralj!

MILAN JE ZLATAN! Genije Ibra digao Rosonere iz mrtvih!

Fudbal -

Šou počinje - Slaviću na San Siru golove kao bog, u svom stilu izjavio slavni as posle prvog gola po povratku u redove posrnulog velikana

Katastrofalnim igrama Milana došao je kraj, jer je u klub došao kralj! Zlatan Ibrahimović (38) već na drugom meču u dresu roso-nera postigao je gol. U pobedi nad Kaljarijem (2:0), Ibrakadabra je pogodio metu u 64. minutu sjajnim udarcem sa desetak metara od gola.

- Umereno sam proslavio gol protiv Kaljarija, jer je bio meč na gostovanju. Slaviću golove kao bog na San Siru. Tako se osećam živim - zablistao je i posle meča fudbalski genije.

foto: Profimedia

Milan je na sredini tabele Serije A, teško da bi im pomogla i tri Ibrahimovića, ali evidentan je pomak od dolaska Zlatana. - Moramo da nastavimo naporno da radimo. Ako taj put pratite, onda vam se sreća osmehne. Jedno je sigurno - videćemo još dosta golova u režiji bivšeg reprezentativca Švedske. - Osećam se baš dobro! Istina, pogrešio sam nekoliko puta na početku utakmice, ali biće bolje. Trener me je pitao da li mi je potreban odmor, ali nije bilo problema. Moj um je i dalje oštar i telo mora to da sledi - zaključio je Ibrakadabra. Imaće priliku Milan da konačno poveže nekoliko dobrih utakmica i pobeda jer mu raspored ide naruku. U naredna dva kola na San Siro stižu SPAL i Verona, potom sledi gostovanje Breši i domaćinstvo Veroni. A onda spektakl - drugog dana februara na programu je gradski derbi Inter - Milan.

Legendarne izjave Zlatana Ibrahimovića

  • Ne mogu da prestanem da se smejem, jer je neverovatno koliko sam savršen
  • Jedna stvar je sigurna, Svetsko prvenstvo bez mene nije vredno gledanja
  • Ženi nisam kupio poklon za rođendan, njen najveći poklon je što ima Zlatana
  • Kupujem stan, ako ne nađem ništa šta mi se sviđa, verovatno ću kupiti hotel
  • Kada me kupuješ, to je kao da kupuješ „ferari“
  • Novinar: Ko će osvojiti SP? Zlatan: To samo bog zna. Novinar: Njega je malo teže pitati. Zlatan: Zašto? Pa upravo ga gledate
  • Dođi kod mene i povedi sestru. Pokazaću vam ko je gej

Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track