OZVANIČENA VIŠEMILIONSKA KUPOVINA! Partizan otkupio Sadika od Rome za 1,7 miliona evra!
Foto: Starsport©

bomba!

OZVANIČENA VIŠEMILIONSKA KUPOVINA! Partizan otkupio Sadika od Rome za 1,7 miliona evra!

Fudbal -

Nigerijac Umar Sadik od danas je i zvanično igrač Partizana.

Crno-beli su otkupili ugovor od Rome i od danas imaju puno pravo raspolaganja napadačem iz Nigerije, prenosi Telegraf.

Crno-beli su iskoristili pravo preče kupovine i za sumu od 1,7 miliona evra otkupili ugovor od Rome, kao što je bilo i očekivano. Kao što je već ranije bilo javljeno, Sadik je dobio ugovor sa crno-belima na tri godine.

Sledeći korak koji se očekuje od crno-belih jeste prihvatanje neke od ponuda koje već duže vreme stoje na stolu u Humskoj. Spekuliše se da su u pitanju par klubova iz Evrope, među kojima je i Napoli, ali tu je naravno i ponuda jednog kluba iz Katara koja je među prvima stigla na adresu ''parnog valjka.''

Ono što je u ovom trenutku najbitnije jeste da crno-beli imaju puno pravo raspolaganja Sadikom i da uprava crno-belih sada ima slatke muke.

Međutim, jedna klauzula sa ''vučicom'' pravi problem, pa će Partizan tek od juna moći da proda Sadika. Upravo ta klauzulu bila je prepreka za raniju prodaju Nigerijica i zbog koje je uprava crno-belih pre nekoliko dana bila u Italiji. Kako stvari stoje, crno-beli su uspeli da se dogovore i sada su oni na potezu.

Sadik ima 22 godine i u dosadašnjoj karijeri nosio je dres Rome, Bolonje, Brede, Specije, Rendžersa i Peruđe. U crno-belom dresu je na 30 mečeva postigao 16 golova i jedan je od najboljih igrača Partizana u tekućoj sezoni.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track