TUMBA ISKRENIJI NEGO IKADA! Selektor otkrio kako je dobio nadimak KINESKI CAR, pa razbio mit o crvenoj boji i ženama!
Foto: Printscreen

hit

TUMBA ISKRENIJI NEGO IKADA! Selektor otkrio kako je dobio nadimak KINESKI CAR, pa razbio mit o crvenoj boji i ženama!

Fudbal -

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković po prvi put pričao je o najintiminijim detaljima iz svog privatnog života.

Tumbaković je kao gost na televiziji Pink u emisiji '' Magazin In'' ispričao najpre kako je dobio nadimak kineski car.

- Bio sam šest puta prvak sa Partizanom i to u vreme Jugoslavije, Srbije i zajednice Srbije i Crne Gore i čak osam puta proglašen za trenera godine, tako je sve počelo. Što se Kine tiče, bio sam u Kini dva puta i dva puta sam proglašen za trener godine. Tako sam i dobio nadimak kineski car i verujte da je stvarno lep osećaj kada vas tako oslovljavaju, počeo je priču Tumbaković.

foto: Printscreen

Na pitanje voditeljke vezanom za mit o crvenoj boji kao simbolu Zvezde popularni Tumba je rekao:

- Sada sam u godinama kada manje vodim računa o tim stvarima, ali istina je to za crvenu boju, nije mit. Nisam voleo da vidim crveno na igračima, na meni ili na novinarima. Izbegavoa sam crvenu boju na sve moguće načine. Ipak, sada sam na takvoj funkciji gde ne bih da komentarišem te stvari i iskusniji sam i stariji, pa to ne ide ni uz moje godine, rekao je Tumbaković.

foto: Printscreen

Naravno, usledilo je pitanje vezano za crvenu boju i žene, tačnije kako je Tumbakovića regovao na tu kombinaciju u mladosti.

- Kada sam bio mlađi bio mi je bitan samo taj fluid, međutim žene koje su navijale za Zvezdu nisu mi ni prilazile. Ne mogu da kažem kakvo mišljenje imam o njima jer nisam imao kontakta sa takvim ženama, prosto su izbegavale kontakt sa mnom, zaključio je Tumbaković kroz osmeh.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track