MESI PORUČIO SPORTSKOM DIREKTORU: Preuzmite odgovornost i navedite imena
Foto: AP Photo/Joan Monfort

PROKOMENTARISAO NAVODE

MESI PORUČIO SPORTSKOM DIREKTORU: Preuzmite odgovornost i navedite imena

Fudbal -

Fudbaler Barselone Lionel Mesi prokomentarisao je navode sportskog direktora tog kluba Erika Abidala, koji je rekao da se neki igrači ne zalažu dovoljno, i kazao da bi u toj situaciji nekadašnji igrač morao da navede konkretna imena onih koje kritikuje.

Abidal je u nedavnom intervjuu španskim medijima rekao da odredjeni deo svlačionice nije ispunjavao očekivanja tadašnjeg trenera Ernestea Valverdea.

"Odnos izmedju trenera i svlačionice je uvek bio dobar, ali postoje stvari koje kao bivši igrač mogu da osetim. Rekao sam klubu šta mislim o tome i morali smo da donesemo odluku", rekao je Abidal.

erik abidal
erik abidalfoto: EPA/ENRIC FONTCUBERTA

Argentinac se večeras oglasio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i napisao da uz kritike Abidal mora biti konkretan i navesti tačna imena.

"Iskreno, ne volim da radim ovakve stvari, ali mislim da svi moraju biti odgovrni za svoj posao i preuzeti odgovornost za svoje postupke. Igrači su odgovorni za ono što se dešava na terenu, mi smo prvi koji priznamo kada ne igramo dobro. Ali, oni koji su zaduženi za druge sportske stvari takodje moraju da preuzmu odgovornost. I na kraju, mislim da kada govorite o igračima, treba da date imena, jer u suprotnom navodite svačije ime i širite glasine koje nisu istinite", napisao je Mesi.

foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

Barselona se i dalje nalazi na drugom mestu na tabeli španske Primere, sa 46 bodova, dok Real Madrid zauzima prvu poziciju, sa tri boda više.

(Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track