AZAR SE TADA OBRUKAO ZA SVA VREMENA: Dečak koga je Belgijanac šutnuo usred meča sada je postao milioner! (VIDEO)
Foto: ap

nisu mu zaboravili

AZAR SE TADA OBRUKAO ZA SVA VREMENA: Dečak koga je Belgijanac šutnuo usred meča sada je postao milioner! (VIDEO)

Fudbal -

Karijeru Edena Azara su obeležili mnogi vrhunski potezi, ali i onaj jedan sraman kada je šutnio dečaka u revanšu duelu polufinala Liga kupa između Svonsija i Čelsija 2013. godine.

Velšani su iznenadili " plavce" i izborili palsman u finale, a nervoza gostiju koji to nisu mogli sportski da podnesu obeležila je ceo meč.

Deset minuta pre kraja susreta usledila je kulminacija, kada je Azar učinio nešto što mu mnogi ljubitelji fudbala nikada neće oprostiti., pogotovo oni u Velsu.

Belgijanac je udario maloletnog skupljača lopte.

Najpre je pokušao na silu da mu oduzme loptu, dečaka je udario nogom, ali je nakon salve zvižduka uspeo da iščupa loptu.

Za takvo ponašanje je na kraju dobio crveni karton.

Azar se na kraju svega izvinio svima:

"Dečak je čitavim telom prekrio loptu, a ja sam je jednostavno pokušao da je izbijem ispod njega. Mislim da i jesam udario loptu, a ne dečaka. U svakom slučaju, izvinio sam se. Dečak je nakon utakmice došao u našu svlačionicu, nakratko smo porazgovarali i izvinili smo se jedan drugome. Ta priča je sada završena. Žao mi je", rekao je Azar dan kasnije.

Naravno Englezi su se potrudili da pronađu ovog momka godinama kasnije. I imali su šta da vide!

Mladić se zove Čarli Morgan i danas je milioner.

Njegov otac Martin je takođe milioner, ali Čarli nije samo nasledio novac, već je razvio sopstveni biznis.

Neobično za jednog Britanca, koji uglavnom ulažu u proizvodnju viskija, sa prijateljom Džeksonom Kvinom je pokrenuo posao sa votkom.

Osnovali su kompaniju koja je ubrzo postala popularna širom Velike Britanije:

"Mešamo naše britanske korene i luksuzne sastojke kako bismo kreirali izuzetnu votku vrhunskog kvaliteta. Odmah smo postali prepoznatljivi po zlatnoj boci ", stoji na zvaničnoj stranici ove kompanije njihove tvrtke.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track