PARTIZAN JE VELIKI KLUB I MORA DA OSVAJA TROFEJE Uroš Vitas: Apsolutno sve ću podrediti timu (FOTO)
Foto: FK Partizan

NOVO POJAČANJE

PARTIZAN JE VELIKI KLUB I MORA DA OSVAJA TROFEJE Uroš Vitas: Apsolutno sve ću podrediti timu (FOTO)

Fudbal -

Novi fudbaler Partizana Uroš Vitas izjavio je da srećan što je postao član tako velikog kluba i poručio da će učiniti sve da se izbori za mesto u timu.

Nekadašnji defanzivac Rada, potom belgijskih klubova Genta i mehelena, kao i kazahstanskog Irtiša, potpisao je dvogodišnji ugovor i zadužio crno-beli dres sa brojem 15.

"Partizan je napravio fantastičnu grupu. Spolja gledajući, rekao bih da je hemija u timu neverovatna. Siguran sam da je to jedna od stvari na kojima je Savo Milošević insistirao. Činjenica da je trener želeo da pojačam jednu takvu grupu me jako raduje i jos jednom ponavljam da ću apsolutno sve podrediti timu i klubu", rekao je Vitas za klupski sajt.

On je dodao da je potpuno zdrav i spreman da radi.

"Siguran sam da ću uz podršku stručnog štaba vrlo brzo dostići takmičarski nivo. Još jednom ponavljam da sam presrećan što sam u Partizanu", rekao je Vitas i osvrnuo se na konkurenciju u defanzivnoj liniji.

foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

"Gledao sam utakmice Partizana u prvom delu šampionata i sada sam ispratio i pripremne mečeve. Hajde da odgovorim jednom floskulom, a to je da je zdrava konkurencija uvek dobrodošla. Siguran sam da će svako dobiti svoju šansu, a opet svi treba da smo u službi tima. Na nama je da je iskoristimo najbolje što umemo. Partizan je veliki klub i to će zauvek biti tako. Veliki klubovi uvek mogu i moraju da osvajaju trofeje", zaključio je Vitas.

(Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track