Najnovije vesti

ANDRIJA KATIĆ PRIKLJUČEN PRVOM TIMU ZVEZDE: Odlične partije u LŠ za mlade mu otvorile vrata seniorskog tima
Foto: FK Crvena zvezda

NESAVLADIVA PREPREKA NA GOLU ZVEZDE

ANDRIJA KATIĆ PRIKLJUČEN PRVOM TIMU ZVEZDE: Odlične partije u LŠ za mlade mu otvorile vrata seniorskog tima

Fudbal

Sjajnim partiijama u Ligi šampiona za mlade, kao i u Omladinskoj ligi Srbije, za seniorski dres Crvene zvezde izborio se mladi čuvar mreže rođen 2002. godine Andrija Katić.

Pokazivao je tokom čitave jeseni raskošan talenat mladi čuvar mreže Andrija Katić. Nastavio je to da čini, pa je i u prvom prolećnom meču omladinske selekcije ostao nesavladan. I ne samo to, izrastao je u jednog od junaka penal-serije duela sa Šerifom kada je odbranio jedanaesterac i tako podsetio na Diku iz Barija i na Borjana iz Kopenhagena.

Golman visok 195 santimetara je nezamenjiv činilac u timu Slavoljuba Đorđevića. On je ove sezone bio standardan na svim mečevima i samo je propustio duel sa juniorima Grafičara. Sada će imati priliku da u kontinuitetu radi i trenira sa Milanom Borjanom i Zoranom Popovićem što je velika nagrada i još veći stimulans za dalji razvoj i napredak.

Katić je rođen 2002. godine u Trsteniku, a fudbalskoj javnosti postao je poznat još 15. aprila 2018. godine kada je, sa svega 16 godina i 57 dana, debitovao za seniorski tim Jagodine. U Crvenu zvezdu je došao pre godinu dana kada se obavezao na profesionalnu vernost i od starta krenuo da demonstrira raskošan talenat koji poseduje.

Katić je zadužio dres sa brojem 51.

(FK Crvena zvezda)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...