BAMBI TOŠIĆ SE SETIO BIVŠEG NAPADAČA PARTIZANA: Makazice za mog kuma Ožegovića!
Foto: Dado Đilas

Crno-belo

BAMBI TOŠIĆ SE SETIO BIVŠEG NAPADAČA PARTIZANA: Makazice za mog kuma Ožegovića!

Fudbal -

Nekadašnja veza moskovskog CSKA Zoran Tošić - Bibras Natho donela je Partizanu protiv Radnika iz Surdulice (3:0) prve bodove u prolećnom delu sezone.

Popularni Bambi je i letos protiv Inđije na otvaranju šampionata bio precizan za tri boda crno-belih.

- Uvek dobro počnem, ali onda nekako malo stanem (smeh). Dobro se osećam, kvalitetno smo radili na pripremama, sad imamo više vremena jer nemamo Ligu Evrope, samim tim ni veliki broj utakmica, već sedam dana pauze između dva kola. Biće sve kako valja - kaže Tošić.

Čiji je lepši gol, Nathov ili tvoj?

- Nathov gol je fenomenalan. Oba su majstorska. Moj preko živog zida, njegov u golmanov ugao. Ne mogu da se opredelim, neka bude 50:50.

Da li veza iz CSKA može doneti trofej Partizanu?

- To je razlog što sam Natha preporučio ljudima u klubu. Svaki njegov gol je kao da sam ga ja dao. Drago mi je što i on donosi dobro Partizanu. Nadam se da ćemo i ubuduće osvajati trofeje.

Rekao je Natho da želi da ostane u Humskoj i kad mu istekne ugovor?

- Vidim da se oseća komforno na terenu, ima 31, 32 godine, pronašao se ovde, odgovaraju mu Partizan, Beograd, decu je upisao u školu, jedan je od vođa ekipe, ne vidim razlog zašto bi tražio nešto novo. Sad, videćemo dokle će to da potraje.

Žališ li što makazice protiv Radnika nisu pogodile cilj?

- Žao mi je. Video sam Šćekićev potez, imao je u glavi da mi je dao da uradim to, bilo je blizu... U stilu mog kuma Ognjena Ožegovića, da podsetim na njegove ludorije.

D. P.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track