SLAVNI GLUMAC PREUZIMA ŠPANSKI KLUB: Džordž Kluni kupuje Malagu! STIŽE HOLIVUD
Foto: Profimedia

HIT PRIČA!

SLAVNI GLUMAC PREUZIMA ŠPANSKI KLUB: Džordž Kluni kupuje Malagu! STIŽE HOLIVUD

Fudbal -

Spas u zadnji čas - Jedan od najpopularnijih i najlepših muškaraca na svetu planira da izvuče nekadašnjeg učesnika četvrtine Lige šampiona iz velike dubioze

Novi potencijalni vlasnik fudbalskog kluba Malaga mogao bi da, ako ništa, privuče veliki broj žena na stadion!

Naime, slavni holivudski glumac i jedan od najlepših muškaraca sveta Džordž Kluni pregovara o kupovini španskog drugoligaša koji je u sezoni 2012/2013. uspeo da se domogne četvrtfinala Lige šampiona.

Ovi slavni dani, čini se, daleka su prošlost. Klub se nalazi u problemima a jedan od spasilaca koji bi Malagu mogao da vrati na noge je upravo holivudski zavodnik.

Klub uz Andaluzije trenutno igra u Segundi, drugoj španskoj ligi, i posle 29 kola zauzima 14. mesto, uz samo pet bodova manje od timova koji bi se na kraju sezone preselili u niži rang.

Kluni je zainteresovan, ali postoje izvesni problemi. Aktuelni vlasnik, katarski šeik Abdulah el Tani klub je procenio na 100 miliona evra. S druge strane, konzorcijum čiji je poznati glumac član spreman je da plati manje od 36 miliona evra, koliko je sadašnji vlasnik izdvojio prilikom kupovine.

- U gradu se trenutno nalazi jaka producentska kuća koja od Malage želi da stvori evropski Holivud. U našem gradu snimaju serije za potrebe Amazona, ali u isto vreme vode pregovore o preuzimanju kluba. Ipak, oni ne žele da plate tu sumanutu svotu koju El Tani traži - rekao je predstavnik manjih akcionara Antonio Agiljera.

Uvertiru za večiti derbi u nedelju Zvezda će imati danas (14.00) u Inđiji, protiv domaćina koji se grčevito bori za opstanak. Kvota na pobedu crveno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inđija - Crvena zvezda.

Anja Vukašinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track