RIVALI I PRIJATELJI: Partizan među prvima čestitao Zvezdi 75. rođendan (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

ČESTITKA

RIVALI I PRIJATELJI: Partizan među prvima čestitao Zvezdi 75. rođendan (FOTO)

Fudbal -

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo je juče 75. rođendan, a jedna od prvih čestitka stigla je iz redova večitog rivala Partizana.

"Čestitajući Vam 75-godišicu osnivanja Vašeg sportskog društva, uz želje za zdravlje i uspeh Zvezdinih sportista, koristimo priliku da ovim putem iskažemo veru da će tradicionalno i neprolazno rivalstvo naših sportskih društava biti zalog stvaranja i afirmisanja atmosfere uvažavanja i sportskog duha, na dobrobit srpskog sporta", novodi se u čestitki crno-belih, koju su potpisali predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić i generalni sekretar Milan Obućina.

foto: Starsport©

Zvezda je odmah odgovorila i zahvalila se na čestitkama.

"Rivalstvo Crvene zvezde i Partizana kao stubova srpskog sporta, obeležilo je 75 godina postojanja naših sportskih društava, ali i donelo brojne uspehe jugoslovenskog i srpskog sporta u decenijama za nama".

"Zato i u ovom trenutku, uz još jednom, zahvalnost na iskrenim cestitkama, izražavam nadu da ce naša sportska društva u godinama i decenijama koje dolaze, razvijati atmosferu sportskog duha, uvažavanja i viteštva na sportskim terenima".

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

"Kao najveći ambasadori i simboli srpskog sporta, imamo obavezu prema generacijama koje dolaze i rastu uz Crvenu zvezdu i Partizan, a iz čega ce veliku dobit imati i srpski sport i društvo u celini", ističe se u odgovoru crveno-belih koji su potpisali predsednik Skupštine Petar Škundric, predsednik Upravnog odbora Nebojša Čović i generalni sekretar Igor Milojević.

Partizan će 4. oktobra proslaviti 75. rođendan.

(Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track