MERIDIANBET KVOTE ZA IZBORE: SNS ubedljivi favorit, ko će biti novi ministri!?
Foto: Promo

MERIDIANBET KVOTE ZA IZBORE: SNS ubedljivi favorit, ko će biti novi ministri!?

Sport -

Raspisani su novi parlamentarni, pokrajinski i loklalni izbori. Građani Srbije će 26. aprila imati mogućnost da odaberu svoje predstavnike na različitim nivoima vlasti u narednom četvorogodišnjem mandatu. Kao i svake izborne godine, kladionica Meridian prva je izašla sa kvotama za predstojeće izbore i svima koji uživaju u klađenju na politiku pruža priliku da svoje znanje dobro naplate.

I ovoga puta, Srpska napredna stranka je po svim anketama favorit da osvoji apsolutnu većinu poslanika u republičkom parlamentu. Meridianbet nudi kvotu 1,85 ako mislite da će SNS osvojiti više od 57,10 posto glasova.

Kolika će biti izlaznost možda je i najteže odrediti, ipak bukmejkeri kladionice Meridian očekuju izlaznost veću od 51 odsto.

Svakako najzanimljivija ponuda predstavlja klađenje na buduće ministre u Vladi. Najveći favoriti za nove ministre su Siniša Mali i Rasim Ljajić. Ako ste uvereni da će Zorana Mihajlović biti ministarka u novoj vladi kvota je 1,70, na Mladena Šarčevića kvota je 1,75, Zorana Đorđevića 2,20, dok je kvota na Zlatibora Lončara 3,30.

Meridian nudi najveći izbor kvota na klađenje ko će biti novi premijer, gde je favorit Ana Brnabić. Kvota 3.00 je da će novi premijer biti Siniša Mali, dok je na Branislava Nedimovića kvota 8.00.

Koliko će biti novih poslanika u Domu narodne skupštine, koliko će koja stranka osvojiti glasova i ko će biti novi predsednici opština - sve ove, ali i pregršt drugih igara potražite na sajtu kladionice Meridian.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track