ŠAMPION U ŠAPCU, NIŠLIJE U HUMSKOJ! Zvezda gostuje Mačvi, Partizan u derbiju kola dočekuje Radnički!
Foto: Starsport©

SUPERLIGA

ŠAMPION U ŠAPCU, NIŠLIJE U HUMSKOJ! Zvezda gostuje Mačvi, Partizan u derbiju kola dočekuje Radnički!

Fudbal -

Utakmicama 25. kola predstojećeg vikenda se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Crvena zvezda će gostovati Mačvi, dok će Partizan u derbiju kola dočekati niški Radnički.

Prvi meč 25. kola igra se danas od 18.00 kada će Čukarički dočekati subotički Spartak.

Nakon poraza od Mladosti u prošlom kolu, Čukarički će pokušati da se vrati na pobednički kolosek protiv ekipe koja je dobro počela prolećni deo sezone.

Ekipa sa Banovog brda je peta na tabeli sa 43 boda, dok je Spartak sedmi sa 36.

U subotu od 16.00 na programu je pet mečeva, a jedan od najzanimljivih odigraće se u Šapcu gde će Mačva ugostiti Crvenu zvezdu u duelu "fenjeraša" i lidera šampionata.

Posle remija u "večitom" derbiju, odnosno dva remija u nizu, crveno-beli se nadaju da će u Šapcu opravdati ulogu favorita i slaviti.

Zvezda je prva na tabeli sa 63 boda, dok je Mačva poslednja sa samo 13 osvojenih bodova.

Subotnji program će od 20.00 na stadionu u Humskoj "zatvoriti" fudbaleri Partizana i Radničkog iz Niša. U prethodnih nekoliko mečeva Nišlije su imale pozitivan bilans sa crno-belima, pa svakako treba očekivati veliku borbu i zanimljivu utakmicu.

Partizan sa 52 boda na svom kontu trenutno zauzima drugo mesto na tabeli, dok je Radnički šesti sa 39 bodova.

Parovi 25. kola Super lige: Danas: Čukarički - Spartak (18.00) Subota: Mačva - Crvena zvezda (16.00) Napredak - Proleter (16.00) Rad - TSC (16.00) Radnik - Javor (16.00) Vojvodina - Mladost (16.00) Partizan - Radnički Niš (20.00) Nedelja: Indjija - Voždovac (14.00)

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track