MANČESTER JUNAJTED PREKINUO RAD I POZVAO SRBINA NA RAZGOVOR Nemanja Matić dobio neobičnu ponudu od strane Crvenih đavola
Foto: Profimedia

potpis na pomolu

MANČESTER JUNAJTED PREKINUO RAD I POZVAO SRBINA NA RAZGOVOR Nemanja Matić dobio neobičnu ponudu od strane Crvenih đavola

Fudbal -

Uprava Mančester junajteda u toku današnjeg dana je donela odluku o obustavi svih aktivnosti unutar kluba, u skladu sa aktuelnom situacijom oko koronavirusa.

I dok se takva odluka podrazumevala, malo ko je očekivao onaj drugi potez kluba.

Čelnici ekipe sa Old Traforda iskoristiće klauzulu iz postojećeg ugovora sa Nemanjom Matićem, po kojoj je klub bio u mogućnosti da automatski s njim produži saradnju.

Ostalo je još da se samo Nemanja Matić i Junajted dogovore oko finansijskih detalja nove, jednogodišnje saradnje, ali više ne bi trebalo da bude nikakvih prepreka da naš reprezentativac do leta 2021. ostane na "teatru snova".

Odluka je pomalo neočekivana jer se do skora sa velikom sigurnošću tvrdilo da će Matić na leto, kada mu ističe ugovor, napustiti Junajted. Međutim, srpski reprezentativac je poslednjih nedelja sjajnim igrama ponovo pridobio poverenje ljudi u klubu, pre svega trenera Ole Gunara Solskjera, pa je nagrađen ponudom za nastavak saranje.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track