SRBIJO, IZVINI! Jović objasnio zašto je prekršio mere izolacije: Nisu mi dali tačne instrukcije kako treba da se ponašam
Foto: AP

JAVNO SE OGLASIO

SRBIJO, IZVINI! Jović objasnio zašto je prekršio mere izolacije: Nisu mi dali tačne instrukcije kako treba da se ponašam

Fudbal -

Fudbaler Real Madrida Luka Jović javno je uputio izvinjenje zbog prekršaja mere samoizolacije koje je napravio, ali i objasnio kako je do ove "afere" došlo.

"Sobzirom da je stanje u našoj zemlji jako teško, nezapamćeno u poslednje vreme, moram da se oglasim i dam podršku svom narodu. Prvenstveno, jako mi je krivo što sam ja glavna tema ovih dana i što se konstantno piše o meni, a ne o glavnim junacima ove krize, doktorima i svim medicinskim radnicima", napisao je Jović na Instagramu i dodao:

foto: Starsport©

"Dok sam boravio u Španiji bio sam negativan na COVID-19 i odlučio sam da doputujem u Srbiju i pomognem i dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice u saglasnosti sa čelnicima mog kluba. Kada sam sleteo u Srbiju još jednom sam testiran i bio negativan na koronavirus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali tačne instrukcije kako treba da se ponašam u samoizolaciji", dodao je Jović.

foto: Profimedia

"U Španiji mi je bilo dozvoljeno da se krećem do apoteke i supermarketa kako bih mogao da nabavim potrebne namirnice, što nije slučaj ovde. Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugrozio i nadam se da ćemo zajedno uspeti da prebrodimo sve ovo", zaključio je Jović uz rečenicu "podrška Srbiji, držimo se zajedno".

foto: Pritnscreen/Instagram
foto: Pritnscreen/Instagram

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track