DOBRE VESTI ZA PLAVCE Vilijan: Ostaću u Čelsiju i po isteku ugovora (FOTO)
Foto: AP

PREMIJER LIGA

DOBRE VESTI ZA PLAVCE Vilijan: Ostaću u Čelsiju i po isteku ugovora (FOTO)

Fudbal -

Fudbaler Čelsija Vilijan rekao je da će ostati u tom klubu i po isteku ugovora, ako Premijer liga bude morala da se završi tokom leta.

Zbog pandemije korona virusa sezona u engleskom fudbalu prekinuta je najmanje do 30. aprila i neizvesno je kada će se i da li će se prvenstvo završiti. Situacija komplikuje posao klubovima, pošto igračima uglavnom krajem juna ističu ugovori.

Pregovori brazilskog fudbalera i uprave Čelsija oko novog ugovora su zaustavljeni, pošto on želi trogodišnji ugovor, a klub mu nudi dvogodišnji. Njegov ugovor ističe 30. juna.

foto: AP

"Mislim da mi ugovor ističe u julu. Ako budem moramo da igram tih meseci, neće mi biti problem da ostanem lojalan klubu i završim ligu, pošto je klub takav bio i prema meni, bez obzira na potpisani papir", rekao je Vilijan, preneo je Skaj.

Vilijan je sedam godina u Čelsiju i bio je jedan od najvažnijih igrača u osvajanju dve šampionske titule u Premijer ligi, Lige Evropa, FA kupa i Liga kupa.

Osim Vilijanu, ovog leta ističu ugovori i Olivijeu Žiruu i Pedru.

Trener Čelsija Frenk Lampard je ove sezone rekao da želi da zadržu Vilijana na Stamford Bridžu.

"Ne znamo šta će se dogoditi. Ali, bez sumnje, kao i uvek, biću spreman da dam sve od sebe za moj klub, bez obzira na situaciju sa ugovorom", rekao je Vilijan za brazilsku televiziju Esporte Interativo.

(Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja