LEGENDA PARTIZANA UPUTILA APEL! Hasanagić: Pamet u glavu, mi "omladina" da ne izlazimo
Foto: Printskrin

Da svi budu disciplinovani

LEGENDA PARTIZANA UPUTILA APEL! Hasanagić: Pamet u glavu, mi "omladina" da ne izlazimo

Fudbal -

Legendarni centarfor Partizana Mustafa Hasanagić pozvao je sve da budu disciplinovani u borbi protiv korona virusa i pokažu socijalnu solidarnost.

"Neverovatno je, ali realno da je jedan virus saterao u kuće ceo svet. Potrebno je ostati pribran, ne paničiti, biti odgovoran i disciplinovan, nikako ne izlaziti bez preke potrebe, a mi "omladina" uopšte. Sad je potrebno pokazati socijalnu solidarnost i ne shvatati olako opasnost pandemije. Svako može da bude na udaru, iako ljudi razmišljaju da to njima ne može da se desi", rekao je Hasanagić, koji će uskoro napuniti 79 godina, za sajt crno-belih.

Član čuvene generacije Partizana iz 1966. godine dodao je da je on situaciju shvatio krajnje ozbiljno, da je kod kuće i da ne prima posete.

"Kad je lepo vreme sa suprugom izađem u bastu, gledam televiziju, pratim vesti i medije. Sad je idealan momenat za sve drustvene igre, dobre knjige, a moderne tehnologije pomazu da se preko telefona ispričam sa decom i unucicima. Proći će i ovo, treba biti strpljiv, kao što izreka i kaže "strpljiv-spasen". Ko izlazi nek stavi masku i sve neophodno. Što se tiče fudbala i fudbalera, ni oni nisu posteđeni. Ovaj virus ne bira ni profesiju, ni naciju. Pamet u glavu i ovo će proći, samo što je poenta da prođe sa što manje ljudskih žrtava, a o posledicama ekonomskim i drugim o tom potom", istakao je Hasanagić.

Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track