PREDRAG MIJATOVIĆ O LUKINOM STATUSU U MADRIDU: Ako je Jović kršio pravilo, verovatno će imati problema u Realu
Foto: Profimedia

Mladi fudbaler u problemu

PREDRAG MIJATOVIĆ O LUKINOM STATUSU U MADRIDU: Ako je Jović kršio pravilo, verovatno će imati problema u Realu

Fudbal -

Legendarni fudbaler Predrag Mijatović izjavio je da bi voleo da se o Luki Joviću priča kao o igraču koji je dao mnogo golova za "kraljevski klub", umesto o krivičnoj prijavi zbog kršenja karantina.

Jović je dolaskom iz Madrida u Beograd, prekšio protokol karantina, po kom je 14 dana trebalo da ostane u izolaciji, zbog čega je protiv njega u Srbiji podneta krivična prijava.

"Lično bih voleo da se o Luki Joviću priča o igraču koji je dao mnogo golova ove sezone u Real Madridu, ali nažalost to nije tako. Vidim da je aktuelna tema njegovog dolaska u Beograd i kršenja pravila što se tiče izolacije. Ne poznajem situaciju da bih mogao više da kažem, ali ako je napravio to i prekršio izolaciju mislim da je to ozbiljan problem i da će verovatno imati adekvatne konsekvence. Ne znam sada kako će Real Madrid reagovati", rekao je Mijatović.

On kaže da treba saslušati obe strane, ali i da bi budućnost Luke Jovića u Madridu mogla da bude ugrožena zbog ovakvog postupka.

"Objavila se vest da je uradio to što je uradio, međutim sada treba čuti obe strane. Ako je prekršio onda će verovatno imati problema, ne samo sada u Real Madridu, već i u budućnosti njegovoj u Realu kao klubu", zaključio je Mijatović.

Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track