CRNI DANI U REALU: Od korone umro rođak reprezentativca Španije
Foto: EPA/RODRIGO JIMENEZ

tragedija

CRNI DANI U REALU: Od korone umro rođak reprezentativca Španije

Fudbal -

Informaciju o smrti potvrdio je brat Nača, Aleks Fernandez koji je takođe profesionalni fudbaler i igra za Kadiz

Korona virus pravi velike probleme u Španiji, a posebno u Madridu koji je među najugroženijim gradovima sveta.

Broj zaraženih i umrlih raste iz dana u dan, veliku tragediju doživela je i porodica igrača Real Madrida Nača Fernandeza.

Španski mediji pišu da je u kratkom roku preminuo bivši legendarni predsednik Reala Lorenco Sans što je valjano uzdrmalo "kraljevski klub", ali i Nača Fernandeza čiji je jedan stariji član familije preminuo.

Reč je o čoveku koji je bio u srodstvu sa reprezentativcem Španije, starijem građaninu Madrida koji je preminuo ubrzo nakon što je saznao da je zaražen korona virusom.

Informaciju o smrti potvrdio je brat Nača, Aleks Fernandez koji je takođe profesionalni fudbaler i igra za Kadiz:

- Prolazim kroz ovo kao i svaka druga osoba, ovo je čudna situacija. Sve je jako čudno, ali prihvatio sam sve na najbolji mogući način sa mojom porodicom - napisao je Aleks Fernandez.

Načo je Realovo dete, u "kraljevskom klubu" je od 2001. godine a za prvi tim debitovao je deceniju kasnije i zasad odigrao preko 130 utakmica. Od 2013. je i u nacionalnom timu Španije.

U subotu je od posledica virusa Covid-19 preminuo legendarni Lorenco Sans, a prema poslednjim informacijama iz Španije, koronom je zaražen i njegov sin Pako koji je prebačen u bolnicu u Madridu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track