NAJVEĆI BUNTOVNIK BALKANA SAVETUJE LUKU JOVIĆA: On je kao i ja, ponekad lud! Pred njim su dva izbora...
Foto: Profimedia

bugarin ima razumevanja za luku

NAJVEĆI BUNTOVNIK BALKANA SAVETUJE LUKU JOVIĆA: On je kao i ja, ponekad lud! Pred njim su dva izbora...

Fudbal -

Bivši bugarski fudbaler Dimitar Berbatov prozvao je Real Madrid zbog slučaja Luke Jovića.

Berbatov, koji važi za najvećeg fudbalskog buntovnika na Balkanu, stao je u odbranu Jovića.

Srpski fudbaler doživeo je kritike nakon što je prekršio samoizolaciju i otputovao u Srbiju.

"Jović je, kao i ja, sa Balkana. To znači da je ponekad lud. Nadam se da ga slava nije previše udarila u glavu nakon transfera u Real. To može biti jako opasno", rekao je Berbatov pa dodao:

"Ja sam bio u sličnoj situaciji kad sam došao u Bajer Leverkuzen. Bio sam u istim godinama, a ispred mene je bio Ulf Kirsten koji je imao status boga. Pitao sam se koji ku..c ja ne igram, zaslužujem, moram igrati. Kad si mlad, onda misliš mnogo glupih stvari", dodao je Bugarin.

Podsetimo, napadač Reala je primećen na ulicama Beograda iako je morao au samoizolaciji, a imao je problema i sa zakonom. Tužilaštvo je naložilo da se protiv Jovića podnese krivična prijava u redovnom postupku. Samim tim Joviću preti ozbiljna kazna, do tri godine zatvora ili 150 hiljada dinara.

"Jović je još mlad i imao je sjajnu sezonu u Ajntrahtu kojom je zaslužio transfer u Real. U ovom trenutku je ispred njega Benzema, za mene jedan od najpodcenjenijih fudbalera na svetu. Joviću nije lako, ali kad mu Zidan da novu šansu, mora je iskoristiti. Pred njim su dva izbora, da bude strpljiv i naporno radi, ili da ode negde u Englesku na pozajmicu. Nema izbora ako želi ostati u Realu. Ako ne želi, onda može otići u Englesku ili negde drugde."

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track