Život ide dalje

SNAŽNA STEPIJEVA PORUKA IZ NEMAČKE: Srbi, ne izlazite iz kuće, slušajte lekare i Vučića! KURIR TV

Fudbal -

Srpski fudbalski stručnjak iz svog doma u Frankfurtu poželeo sve najbolje Srbiji u borbi protiv koronavirusa.

Snažnu poruku srpskom narodu poslao je Dragoslav Stepanović iz Nemačke.

Koronavirus zaustavio je i Nemačku, a čuveni Stepi poručuje naciji da ostane kod kuće i sluša lekare i predsednika Aleksandra Vučića kako ne bi dovodili svoje živote u opasnost.

- Ako hoćete da ostanete zdravi ostanite kod kuće. Slušajte Vučića i sve one lekare koji vas savetuju šta da se radi u svakom momentu. Jer samo tako život ide dalje - poručio je Dragoslav Stepanović sa svojom suprugom Jelenom iz Frankfurta.

Poruka "Život ide dalje" ili na nemačkom "Lebbe geht weider" je ime istoimene knjige Dragoslava Stepanovića, ali i njegova kultna rečenica koju je izgovorio 1992. godine kada je kao trener Ajntrahta ostao bez titule u Bundesliji.

Dragoslav Stepanović je u opširnom intervjuu koji ćete sutra čitati u štampanom izdanju Kurira govorio o tome kako se Nemci bore sa koronavirusom, kakvo je stanje u toj zemlji i koliko je teška kriza izazvala ono dobro, ali i loše u nemačkom društvu.

Pohvalio je Stepi rad medicinskih i svih ostalih službi koje rade u Srbiji, posebno lekara i medicinskih sestara i izneo zanimljivu paralelu o odnosu prema naciji srpskog predsednika Aleksandra Vučića i prvog čoveka Nemačke Franka-Valtera Štajnmajera...

Aleksandar Radonić/Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track