FUDBALER GRAFIČARA JUG STANOJEV: Sačuvati zdravlje, fudbal neće pobeći!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

apel

FUDBALER GRAFIČARA JUG STANOJEV: Sačuvati zdravlje, fudbal neće pobeći!

Fudbal -

Krilni vezista naše filijale Grafičar i izdanak Zvezdine Omladinske škole Jug Stanojev otkrio je kako održava formu bez utakmica, kako trenira i šta radi u slobodno vreme dok traje pauza izazvana pandemijom korona virusa.

- Trudim se da održavam formu koliko mi uslovi omogućavaju, snalazim se na razne načine. Takođe, poštujem sve mere koje su izrečene, moram priznati da je pomalo dosadno, ali uspevam. Treniram naporno svaki dan, dobili smo program u klubu od kondicionog trenera i toga se pridržavam. Ipak najvažnije je zdravlje svih nas, zato bih poručio svima da ostanu kod kuće i tako pomognu svima. Slobodno vreme provodim sa porodicom, odgledam ponekad dobar film, tako da pokušavam da skratim dan – naglasio je Stanojev.

Posle pobede naše filijale na gostovanju u Vranju, prvenstvo je prekinuto, a strelac četvrtog gola na tom meču je upravo Zvezdin biser koji nam je preneo koliko će to uticati na njegovu ekipu.

- Veoma je bitno je da smo ostvarili pobedu i da smo mirne glave otišli na neplaniranu pauzu. To su stvari na koje mi ne možemo da utičemo. Ne znam kakvi su planovi, videćemo kada i kako će se prvenstvo nastaviti. Moramo ostati mirni i da iz svega ovoga izađemo što jači kako bi u prvenstvu nastavili sa pobedama i dobrim partijama. Važno je da svi ostanemo živi i zdravi, da pobedimo ovog „nevidljivog“ protivnika i da nastavimo sa fudbalom, koji nam sigurno neće pobeći.

Odlična sezona je iza Stanojeva – postigao je sedam golova i upisao četiri asistencije, a takođe je bio i na pripremama sa prvim timom Crvene zvezde pod komandom Dejana Stankovića.

- Iako sezona još nije gotova, mislim da sam se pokazao u dobrom svetlu. Ne volim da ističem lični učinak zato što ništa ne bih uradio bez mojih saigrača. Radili smo dobro i kvalitetno u prethodnom periodu tako da je i nagrada stigla. Što se tiče prvog tima Crvene zevzde, sa njima sam bio četvrti put na pripremama, svaki put se trudim da usvojim nešto novo, kako bih što više napredovao – zaključio je Jug Stanojev.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track