POSLEDNJI POZDRAV LEGENDI GRADA: Od 20 časova pet minuta aplauza Užičana za Radomira Antića! FOTO
Foto: FK Sloboda

BRAVO

POSLEDNJI POZDRAV LEGENDI GRADA: Od 20 časova pet minuta aplauza Užičana za Radomira Antića! FOTO

Fudbal -

Građani Užica večeras će od 20 časova poslati poslednji pozdrav legendi tog grada Radomiru Antiću koji je posle kratke i teške bolesti preminuo u 71. godini.

Grad Užice pozvao je građane da večeras u 20 časova aplauzom pozdrave zdravstvene radnike, ali i da odaju poštu fudbalskoj legendi, Radomiru Antiću.

- Danas kada cela planeta obeležava Svetski dan zdravlja, i kada se bori sa ogromnom pošasti, Užičani će, kao i prethodnih večeri u isto vreme, ali još jače, svojim herojima, zdravstvenim radnicima aplauzima sa svojih prozora i balkona uputiti poruku zahvalnosti i poruku ohrabrenja. Večeras u 20 časova Užice će aplauzom odati i poštovanje čoveku koji je svojom pojavom, svojim rečima i svojim delima nebrojeno puta učinio da se osećamo ponosni što smo baš iz njegovog Užica. Makar toliko možemo 5 minuta aplauza i za Radomira Antića ! - piše na Oglasnoj tabli grada Užica.

Данас када цела планета обележава Светски дан здравља, и када се бори са огромном пошасти, Ужичани ће, као и претходних...

Posted by UŽICE - OGLASNA TABLA on Уторак, 07. април 2020.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track